Foto: pixabay.com

Većina duhovnih aspiranata koji čitaju blogove ovakve tematike, već je upoznata sa terminom Zakon Privlačenja i podosta znaju kako funkcionira. Brojne teme su objašnjene i svejedno se događa da se ne manifestira ono “željeno”. Jeste li i Vi među takvima?

atma.hr – 78
Razočarate li se ponekad ishodom koji je drugačiji od onoga kakvog ste zamišljali? Možda se pitate gdje je proces imaginacije i privlačenja pošao po krivu? Razlozi su slijedeći…

Joshua David Stone u Psihologiji duše objašnjava koje su najbitnije “stavke” kako biste privukli upravo ono što želite. Ono što Vas odvaja od obilja jest definiranje istoga, a većina ga smatra materijalnim dobitkom ili imanjem dobara.

Zapitajte sebe u dubini smatrate li da je obilje imati dobar automobil, veliku plaću, dobar stambeni objekt… Ili imate spoznaju da obilje znači mogućnost radnje onoga što želite raditi onda kada želite to raditi. Svojim podsvjesnim umom privlačite ono što Vam se događa i to djeluje tako u većini slučajeva. Ako ste, naprotiv, sposobni stvarati realnost svjesnim umom – tada ste napredno Biće!

Najveći razlog pisanja ovog članka je neizreciva zahvalnost mojim anđelima i svima onima koji su jučer pokazali kako je privlačenje obilja – radosno i jednostavno! Iako za koncert duhovne grupe Emanuel nismo imali ulaznice, moja podsvjest znala je da će sve biti kako treba. Odaslao sam odluku u Vortex (kako to naziva Ana Bučević) i prepustio se biti vođen od svojih divnih anđela vodiča.

Moram ovdje i napomenuti da su anđeli izrazito luckasta stvorenja koja poput djece svojom igrom imaju namjeru učiniti naš život jednostavnim, radosnim i veličanstvenim. Sve što nam je trebalo da se pokaže istinitost zadnje rečenice sadržano je u naslovu članka: prepuštanje vodstvu anđela.

atma.hr – 39

Naposljetku, dobili smo 2 ulaznice besplatno, prijevoz do koncerta i natrag u Zagreb iz Velike Gorice – besplatno. Sve to jer smo se spojili sa dušama čija je vibracija bila usuglašena na našu molitvu; sve ostalo su napravili anđeli.

Spomenuti g. Stone je napisao neke upute kako ispravno koristiti zakon privlačenja, te me se taj način podosta dojmio. Parafrazirajući njegovu i dodajući vlastitu metodu, napisati ću ovdje konstrukciju potonjih jer je svačiji život predodređen da bude jednostavan, radostan i veličanstven. Nakon toga preostaje da slobodno koristite tu metodu, no budite svjesni da je možete i sebi prilagoditi, onako kako Vama najviše odgovara.

Dakle:

  1. Ono što želite iskusiti zamislite u najvećoj jednostavnoj veličanstvenosti i radosti. Kao da već to imate.
  2. Poželjno je i izgovoriti namjeru sa mjericom zahvalnosti “To što sam zamislio/la dolazi mi sa lakoćom, radošću i slavom“.
  3. Otpustite namjeru znajući da će anđeli učiniti sve kako biste dobili ono što želite, ipak su za to i stvoreni.
  4. Pokrećite energiju stvaranja i kreativnosti radeći nešto drugo što Vas veseli, a ako mislite da to ne možete naći u poslu kojega obavljate, pokušajte samo promijeniti perspektivu. Ipak – ljepota je u očima promatrača.

Upravo kako sam i naveo, ovo su samo smjernice kreiranja Vaše realnosti koju zamišljate idiličnu za okruženje u kojemu želite obitavati. Čak i jedan od zakona upravljanja kvalitetom u poslovnim procesima jest PDCA, i ovdje ću ga također prilagoditi temi članka:

atma.hr – 78
  • P (plan) – planirajte ono što želite
  • D (do) – ponašajte se kao da već to imate – zahvalite!
  • C (check) – gledajte kako se plan ostvaruje
  • A (act) – Voila!  🙂

“Kada nešto istinski želite, cijeli svijet će se urotiti da to i dobijete!”  – Paulo Coehlo

Davor Predavec, portal3svijesti.org

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

POVEZANI TEKSTOVI
Prethodna objavaKad napokon shvati OVO, svaki će svaki znak Zodijaka pronaći ljubav!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.12.2019.
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here