Nedostaje ti razumijevanja i podrške?
Osjećaš se često bezvoljno ili odvojeno od drugih?
Imaš li problema sa samopouzdanjem?
Osjećaš se bezvrijedno?
Imaš li osjećaj da udovoljavaš drugim ljudima preko svojih želja i mogućnosti?
Osjećaš se bijesno, frustrirano i ljuto i teško ti je nositi se s tim osjećajima?
Želiš poraditi na svojim društvenim vještinama i na komunikaciji sa svojom okolinom?
Ili jednostavno trebaš siguran prostor u kojem možeš otvoreno govoriti o svojim osjećajima…

Pridruži se grupnoj terapiji.

Grupno-analitička terapija je usmjerena na bolju integraciju osobe sa svojom zajednicom, obitelji, izabranom obitelji, prijateljima i drugim ljudima s kojima je osoba u kontaktu ili želi biti u kontaktu. Članove grupe se ohrabruje da dođu do razumijevanja i poboljšanja njihove situacije dijeljenjem iskustava i zajedničkim istraživanjem.

U sigurnom grupnom okružju, članovi grupe mogu istraživati kako su njihova iskustva doprinosila razvoju njihove osobnosti i njihovim ponašanjima, mogu izraziti svoje osjećaje, poteškoće, nesigurnosti i nesporazume s okolinom. Dijeljenje osjećaja i iskustava sa grupom može pomoći olakšanju boli, osjećaja krivnje ili stresa. Grupna terapija pomaže članovima grupe da se otvore prema odgovornosti za svoje živote, postupke i odabire.

Grupno-analitička terapija se bazira na grupnoj analizi, psihodinamskoj tehnici utemeljenoj na psihoanalitičkom pristupu. Promjene se događaju kroz interakciju sa svim članovima grupe i terapeutom.

Voditeljica grupe: Una Bauer (r. 1978.), edukantica pri Institutu za grupnu analizu i docentica na Odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Ukoliko se želite priključiti grupi ili želite više informacija, javite se na mail  [email protected] za inicijalni razgovor.

Termini grupe: utorkom od 16.30 do 18.00.

Terapija se odvija isključivo online, preko Skype aplikacije.

Budući da je riječ o online susretima, pogodni su i za osobe kojima je iz bilo kojih razloga teško pristupiti terapiji uživo.