Snimka seminara”DISICPLINA KOJU DIJETE VOLI JER NE BOLI”
POKLON cijena snimke do 15.prosinca 2021.

Seminar se bavi važnom temom granica te kako ih postaviti da podržavaju dijete i Vas, da su poticajne za dijete i da čuvaju ono najdragocjenije – odnos s djetetom.
Dobivate jasne upute i konkretne odgojne tehnike.
Između ostalog:

 • otkrivamo i drugačije Ja poruke koje su prilagođene za razgovor s djetetom
 • učite učinkovite metode i što činiti kada dijete ne poštuje Vaše upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim
 • saznajete koje su to ključne nijanse koje čine razliku.
 • Učite što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.

Blagdansko darivanje:

 • u ovom trenutku možete kupiti  snimku ovog seminara po poklon cijeni od 159,00 kn. 

“Disciplina koju dijete voli jer ne boli” je praktični seminar koji je namijenjen:

 • roditeljima i
 • stručnjacima u radu s djecom: odgojiteljima, učiteljima, pedagozima, psiholozima, socijalnim pedagozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, socijalnim radnicima, trenerima i drugim stručnjacima koji rade s djecom.

Navedeni seminar dio je edukacijske cjeline „Preduvjeti sretnog i uspješnog odgoja“.
Možete se prijaviti zasebno samo za snimku seminara o disciplini jer je samostalna zaokružena cjelina, a idealno se nadovezuje i upotpunjava sa još dva seminara te zajedno čine zaokruženu cjelinu.
To su ujedno i naše najtraženije 3 teme, koje sada možete dobiti u paketu po trenutno nižoj cijeni.
Ako doista želite usvojiti ključ za sretan odgoj i istovremeno si omogućiti nježan i podržavajući osobni razvoj, onda si poklonite ovu edukaciju.

Stoga Vam u nastavku šaljemo informacije o ovoj edukacijskoj cjelini, a nakon toga u dnu teksta podatke zasebno za snimku seminara o disciplini.

Edukacija “Preduvjeti i strategije sretnog i uspješnog odgoja“ je komplet/cjelina koja uključuje 3 seminara koji se međusobno nadopunjuju.
Moguće je kupiti i samo 1 odabrani seminar od ova 3. Zajedno ova 3 seminara daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom, prevladavanje izazova i razvojno kvalitetan i uspješan odgoj.

Obuhvaćeni su seminari:

1. snimka “Kako poticati razvoj samopoštovanja i samopouzdanja djece”
Na seminaru su obrađeni konkretni sadržaji kojim odmah možete poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece. Omogućava vam se razumijevanje da samopouzdanje i samopoštovanje nije isto i zbog čega griješimo kada jačamo samo samopouzdanje, a što većina roditelja i stručnjaka danas na žalost čini.
Snimka sadrži predavanje i konkretne vježbe kojima također jačate vlastito samopoštovanje i usvajate vrlo konkretne rečenice i druge upute za jačanje samosvijesti, samopoštovanja i samopouzdanja djeteta.

2. snimka “Disciplina koju dijete voli jer ne boli”  
Obuhvaćeno je kako spriječiti i što poduzeti kada dijete ne poštuje Vaše granice, upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim.
Što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.
Dobivate jasne upute i konkretne odgojne tehnike.

3. snimka “Čaroban svijet emocija- umijeće komunikacije u izazovnim situacijama“: učinkovito s djecom i s odraslima
Praktičan seminar na kojem počinjemo drugačije razumjevati emocije i učimo te vježbamo konkretne vještine nošenja sa emocionalnim i izazovnim situacijama u komunikaciji i odnosima s djecom i odraslima.
Primjenjivo sa svim dobnim skupinama, od najmlađe dobi, vrtićke, školske i odrasle dobi. Također za primjenu s bračnim partnerima, prijateljima i kolegama.

Cijena edukacije “Strategije sretnog i uspješnog odgoja”:

 • trenutno niža cijena: 649,00 kn za uplatu edukacije/snimke sva tri seminara
 • puna cijena bez popusta je 750,00 kn.

Edukatorica:
Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije, multimodal psihoterapeutkinja (ECP) i bračna savjetnica. Autorica je priznatog Integrativnog ekspresivnog pristupa Ljubav u pokretu iz kojeg educira stručnjake koji rade s ljudima u Hrvatskoj te inozemstvu.
Edukatorica je za roditelje i stručnjake, a ima više od 20 godina iskustva izravnog rada s djecom, roditeljima i odojno-obrazovnim stručnjacima.
Napisala je nekoliko knjiga i mnoge članke,  između ostalog urednica je i suatorica knjige „Naša poticajna obitelj“. Pozivana stručnjakinja na kongrese, stručne skupove, a već dva desetljeća vodi edukacije iz roditeljstva te edukacije o odgoju djece za škole, vrtiće i druge organizacije.
Voli svoj posao, a najviše uživa u vremenu s obitelji i trenutcima za sebe.

PRIJAVE

CIJENA snimke seminara disciplina:

Cijena s trenutnim POPUSTOM za privatne osobe iznosi 159,00 kn po osobi do 15. prosinca. Puna cijena iznosi 250,00 kn.
Kako ostvariti popust:

 • Poklon cijenu ostvaruju svi pretplatnici našeg  Newslettera kao i sve osobe koji podržavaju naš rad putem lajkanja naših Facebook stranica i oni koji zapratite naš Youtube kanal Gordana Galetić, cijena za Vas iznosi samo 159,00 kn!
 • Ukoliko niste, možete sada podržati naš rad lajkom obje Facebook stranice i praćenjem Youtube, poslati nam screenshot istog i odmah ostvariti našu zahvalu – poklon cijenu!    

> Link za društvene mreže je u potpisu ovog teksta, kako biste ih lakše otvorili i zapratili. Hvala vam.
Snimka će Vam biti dostupna putem Vašeg e-maila, u drugoj polovini prosinca te sljedeća 3 mjeseca.

Kompletna ponuda naših seminara i radionica za:

 • roditelje,
 • vrtiće
 • škole
 • te druge ustanove i organizacije

nalazi se na našoj web stranici .

Za dodatne upite slobodno nam se obratite na e-mail:
[email protected]  

Centra za osobni i profesionalni razvoj „Sreća“, Rijeka i Zagreb
www.centarsreca.hr
https://www.facebook.com/bracnosavjetovanje/
www.facebook.com/CentarSreca
https://www.instagram.com/psihoterapeutkinja.gordana.g/
https://www.instagram.com/centar_sreca/
Youtube kanal: Gordana Galetić

Kontakt e-mail:  [email protected]