Odaberite jednu svijeću i saznajte što ona govori o vama!

52
1. Plava

Vi ste vrlo komunikativna osoba. Motiviranje drugih osoba donijet će vam osobno ispunjenje. Iskrenost i poštenje su najvažnije ljudske osobine za vas.

Vaša grlena čakra je izvrstan pokazatelj jeste li autentični u vašem kreativnom osobnom izražavanju ili ne. Ako osjetite potrebu za čišćenjem grla, budite sigurni da ne govorite istinu, piše Spirtual posts.

Vrlo ste otvoreni prema ljudima i uvijek govorite što vam je u glavi. Neki ljudi možda nisu spremni ili ne žele čuti ono što kažete. Dakle, govorite samo nakon što budete sigurni jesu li drugima vaše informacije važne.

39

2. Crvena

Vi ste vrlo strastvena i romantična osoba. Zaljubljujete se vrlo lako. Obitelj i odnosi vrlo su vam važni. Imate veliko srce koje je prepuno ljubavi.

Potreban vam je sklad u vašem osobnom odnosu. Imate čistu auru. Stoga, trebate biti okruženi dobrim ljudima.

Dobro vam ide zarađivanje i trošenje novca.

52
3. Žuta

Imate empatičnu osobnost. Empati su pojedinci koji su osjetljivi na osjećaje i energije u njihovom okruženju.

Imate vrlo snažan karakter i uvijek dobivate ono što želite. Ne možete se početi odmararati dok ne riješite problem koji vam stoji na putu.

Uvijek želite pomoći ljudima i to je vrlo dobra osobina. Ali savjetujemo vam da pomažete ljudima kad oni od vas zatraže pomoć. Pomaganje ljudima bez njihovog dopuštenja je nezdravo.

Usredotočite se na jedan glavni cilj. Uvijek je bolje napraviti jednu stvar izvrsno, nego sto njih površno!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

39

67 ATMA KNJIŽARA

ATMA KNJIŽARA

"Život je prekratak da bismo čitali loše knjige."

Alternativa, duhovnost, samopomoć
Knjige po akcijskim cijenama

Probrana ponuda knjiga putem online knjižare ima po nama jednu vrlo bitnu zajedničku edukativnu svrhu, a to je brža, učinkovitija evolucija i transformacija svijesti pojedinca i cijelog društva.

Smatramo da svi odabrani naslovi pridonose radosnijem načinu življenja kroz priručnike za samopomoć, duhovni napredak, preventivno zdravlje, ekološku osviještenost, zdraviju prehranu, poboljšanje osobne ekonomske situacije, upotrebu mašte i poticanje umjetničkih talenata.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.