Shiatsu seminar
Trodnevni seminar/petak 15:00 – 21:30, subota 9:00-17:00h, pauza 13:00-15:00, nedjelja 9:00-17:00, pauza 13:00-14:00h/. (Ulica Ferde Livadića 24, Zagreb)

5.5.2023. – 7.5.2023.

SHIATSU SEMINAR
Na intenzivnom  Shiatsu seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima shiatsua i tradicionalne kineske medicine, doživjeti iskustvo istinskog svjesnog dodira, iskustvo da je čovjek energetsko biće i kao davatelj i kao primatelj tretmana, radit ćemo vježbe kondicije /do-in vježbe/ i intuicije, meditacije…naučit ćemo raditi shiatsu iz hare, učimo raditi iz hare, kretati se iz hare, živjeti iz hare, ne iz glave i osvjestiti ćemo moćan i osnovni shiatsu alat naše ruke koje izlaze iz energije srca…Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake, sjedeći položaj, ramena, vrat i tretman glave, lica.

Početni seminar je dio programa shiatsu škole, jedno od 5 predavanja prvog stupnja shiatsu škole i obavezan je za sve ljude koji žele nastaviti  shiatsu školovanje. Na početnom seminaru dobiju se sve  informacije o svijetu shiatsua, iskustvo shiatsu dodira, način rada u školi….. na osnovu kojih polaznici donose odluku žele li nastaviti školovanje ili im je znanje početnog seminara dovoljno za njihove osobne potrebe.

Europska unija je 1997. godine priznala Shiatsu među osam drugih metoda nekonvencionalne medicine i podržala rad i istraživanje o djelotvornosti tih metoda podrške zdravlju.

Voditelj seminara: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj
Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz
Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman
Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

Edukacija i suradnja sa svjetski poznatim učiteljima Shiatsua, Shin Taia, QBW® -a: Christian Schnabl, Thomas Prett, Saul Goodman, Shizuko Jamamoto, te Dirk Oellibrandt/Tao Yoga/, Burgi Sedlak /Pranic Healing/.

ISKUSTVA POLAZNIKA

“Smatram da je Zlatko izvrstan predavač koji je u kratkom vremenu uspio na zabavan, jednostavan i praktičan način prenijeti znanje koje je izuzetno široko i kompleksno. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.
Martina

“Sve je bilo prekrasno, od prostora, atmosfere, ljudi, predavanja, učitelja… ma svega… nema potrebe ništa mijenjati, savršeno je upravo ovako kako je! Jedno prelijepo iskustvo sa puno pozitivnih dojmova, puno novih znanja i puno htijenja za još… Hvala Galbanumu, hvala našem izvrsnom učitelju Zlatku i dragim asistentima Vlatki i Ranku!! Vidimo se u školi!!”
Mirela

“Prije samog seminara nikada se prije nisam susreo s ovom tehnikom rada na tijelu. Mogu samo reći da sam potpuno oduševljen jednostavnošću i snagom same tehnike. Posebno me dojmio istinski svjesni dodir, dodir koji zaista ima moć da  potakne proces samoiscjeljenja. Raditi osjećajem, a ne razmišljanjem neprocijenjivo je iskustvo ”  Mario

INFO I PRIJAVE:  Cijena početnog trodnevnog seminara iznosi 300 € (pdv je uključen u cijenu). Prijaviti se možete putem linka: PRIJAVA. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected]