Strah je prirodna emocija koju mnogi nazivaju negativnom. Ni jedna emocija nije negativna pa tako niti strah, no može biti neugodna. Ta neugoda često je dodatno produžena i proširena na mnoge aspekte života, ako strah potiskujemo, negiramo, racionaliziramo, ignoriramo, bježimo od njega, kontroliramo ga ili mu dozvoljavamo da on kontrolira nas.

Radionica „Suradnja sa strahom“ sastoji se od kraćeg teorijskog dijela i različitih jednostavnih i praktičnih vježbi koje omogućuju suradnju sa strahom. Surađivati sa strahom znači razumjeti funkciju straha i njegov utjecaj na misli, ponašanje, percepciju, raspoloženje, fiziologiju te podsvijest. To također znači prepoznati strah bez identifikacije s njim, promatrati ga, razgovarati s njim, razumjeti čemu nam služi i otpustiti ga.

Svi sudionici dobivaju e-skriptu kako bi vježbe mogli ponavljati kad za to osjete potrebu.

Radionica se provodi uživo:

• u Varaždinu 21.10.2022. (petak) od 18 do 20 h (Palatin restoran & caffe, Ul. Braće Radića 1)
• u Zagrebu 28.10.2022. (petak) od 18 do 20 h (Okićka 17).
Maksimalan broj sudionika je 16.

Za prijave i uplate do srijede u ponoć (19.10. za radionicu u Varaždinu, 26.10. za radionicu u Zagrebu) cijena sudjelovanja iznosi 300 kn (39,82 eura).

Za prijave u „zadnji čas“ (nakon navedenih dana), cijena sudjelovanja iznosi 380 kn (50,43 eura).

Kontakt za dodatna pitanja i prijave: [email protected]

https://www.facebook.com/putpjesmesrca

O autorici i voditeljici radionice:

Rebeka Štimac Vukmirović većinu svog radnog iskustva stjecala je u području odgoja i obrazovanja te u području socijalne skrbi kao socijalni pedagog. Želeći razvijati i svoje druge talente i interese, educira se u području modnog dizajna te društvenog poduzetništva. Od 2020. godine svoj osobni i profesionalni razvoj nastavlja kroz edukacije ThetaHealinga, Šamanskog sanjanja, Tranceframing škole i dr. U svibnju 2022. otvara PUT PJESME SRCA, obrt za poduku i usluge.

Kroz djelatnost obrta na kreativan način spaja stečena znanja, vještine, iskustva i prirodne sposobnosti sa svrhom poticanja, ohrabrivanja i podrške drugih na putu vraćanja njihovoj autentičnosti, njihovom putu pjesme srca. Taj put nije uvijek lagan, no isplati se krenuti na njega jer upravo na njemu ponovno otkrivamo lakoću, radost, mir, nježnost, snagu, moć, razumijevanje i ljubav prema sebi (i drugima).

facebook mali