Foto: pixabay.com

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tijela. Ovaj čaj liječi sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminira bakterije, nagomilanu tekućinu i sve toksične tvari iz tijela i to putem urina.

atma.hr – 78
Peršin se široko koristi u kulinarstvu i jednostavno obožavamo ga dodavati u juhe i salate. Možemo ga jesti skoro svaki dan, ali u malim količinama.

Jedan od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršina.

Jeste li čuli za doktora John Christophera? On je jedan od najpopularnijih liječnika koji zaista razumije ljekovita svojstva povrća.

On svojim pacijentima savjetuje da svakodnevno konzumiraju peršin i osiguraju zdravlje cijelog tijela.

Ovaj doktor tvrdi da je peršin jedan od najboljih prirodnih lijekova za bolest bubrega. Čak i ako ne budete imali medicinskih problema i dalje ga možete dodati u prehranu i koristiti za mršavljenje.

Pokazat ćemo vam najlakši način to napravite.

atma.hr – 75
Najbolji način je da napravite čaj od peršina i pijete ga tijekom dana. Na ovaj način možete izgubiti i do 5 kilograma za 2 dana.

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tijela.

Recept: Dodajte 5 žlica izrezanog peršina u 1 litru ključale vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuha oko 20 minuta, a zatim procijedite tekućinu.

Čaj možete piti i sa izrezanim peršinom.

Ovaj čaj liječi sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminira bakterije, nagomilanu tekućinu i sve toksične tvari iz tijela i to putem urina.

Napomena: Svakodnevno pijte od 2 do 3 šalice ovog čaja, ali ne više od jednu litru dnevno.

stil.kurir

atma.hr – 78