Foto: pixabay.com

Odaberite sliku koja vas najviše privlači. Ona vam nosi savjet za naredni period!

atma.hr – 39

1.

Pripremite se za promjene koje dolaze u vaš život. Nemojte se fokusirati na negativne stvari, otvorite se za ugodne promjene i pozitivnost koja vam nadolazi.

Ne bojte se zatvoriti stara vrata, ne dopustite da vas poteškoće uplaše. Kada ih savladate, bit ćete bliže svome cilju.

Vjerujte u sebe i krenite naprijed. I zapamtite da zdrava sebičnost ponekad nije na odmet!

atma.hr – 752.

Slika koju ste odabrali želi vam dati glavni savjet: ne žurite sa stvarima, sve će se dogoditi u pravo vrijeme! Budite dosljedni i strpljivi i vidjet ćete da će sve ići po planu.

Ovaj mjesec bit će vam vrlo zanimljiv pa se pokušajte ne mučiti nebitnim stvarima. Pokušajte raditi ono što najviše volite, više šećite; slušajte glazbu; posvetite se omiljenim hobijima i opustite se.

Budite pažljiviji prema potrebama svojih najmilijih.

atma.hr – 78
3.

Možda ste upali u monotoniju i rutinu, stoga vrijeme je da se trgnete! Ako smatrate da je svaki dan isti kao i svaki drugi, zapamtite: možete promijeniti sve!

Prvo morate početi s trivijalnostima: bolje se povežite s  osobama koje su vam sklone, promijenite put kojim se vraćate kući, za vikend otiđite u obližnji grad ili posjetite novi kafić ili restoran.

Sve je u vašim rukama! Imate puno prilika, ne bojte se pružiti sebi nešto novo!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

30 MUDRE

MUDRE

Yoga položaji ruku za zdravlje, sreću i blagostanje

Mudra je pojam s mnogo značenja, a kad je u pitanju iscjeljenje, mudra je učinkovit utjecaj na tijelo i um pomoću prstiju obje ruke koje se savijaju, križaju i međusobno dodiruju. Svaka mudra stvara posebnu vezu s kozmičkom sviješću. U knjizi se pojašnjava što su mudre, njihovo podrijetlo, dobrobiti te kako ih prakticirati.

Knjiga sadrži opis 40-tak najčešće korištenih mudri + 25 dodatnih mudri koje se primjenjuju u Ayurvedi. Knjiga obiluje brojnim ilustracijama i primjerima iz prakse.

Cijena: 97,20 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here