Artwork by Daniel B. Holeman

Ovaj novi val je izuzetno moćan. On čisti najdublje slojeve naše osobnosti, prošlih događanja i svega što imamo još uvijek skriveno od drugih pa i od sebe samih. Kad očistimo samo jedan veliki strah koji imamo već dugo vremena, očistili smo još najmanje 50 posto i drugih negativnih i nepoželjnih osjećaja koje zadržavamo u našem emocionalnom tijelu.

atma.hr – 52
Vrijeme je da stvari koje krijete i od samih sebe – sada izvučete na površinu. Neugodni događaji iz prošlosti kojih se ne želite sjećati, ne mogu do unedogled biti “trpani pod tepih”.

Reakcije na upliv pozitivnih kozmičkih energija bit će puno žešće, a događaji u vašem životu će se najednom iskomplicirati na više područja. O tome smo govorili prije  dok smo najavljivali ovaj novi val.

O čemu govorimo? Što to trebamo izvući na površinu i očistiti?

To su npr. fizička i psihička maltretiranja koje smo doživjeli od roditelja, traumatična iskustva maltretiranja u školi ili društvu, slučajevi silovanja, gubitak roditelja ili nekog iz najuže obitelji, ponižavanja i ismijavanja koja ste doživjeli kao vrlo mlada osoba, slučajevi velike nepravde koja vam je učinjena, ili ako ste ukrali ili učinili nešto što biste najradije sakrili sami od sebe, a kamoli od drugih, itd. Dakle, te najteže stvari u životu!

atma.hr – 52
Kako znati što očistiti

Ako ste to tako duboko sakrili u svoju podsvijest pa se više ne sjećate što bi to moglo biti, postoji način da prepoznate ono što sad, u ovom periodu trebate staviti na dnevni red za čišćenje.

1. To su najčešće snovi, posvetite im dužnu pažnju. Osvijestite zašto ste sanjali baš te osobe iz vaše prošlosti. Ili, u meditaciji odjednom se odvija film sa scenom koja vrlo sliči na neku konkretnu iz vaše prošlosti (poticaj s astralne i eterične/duhovne razine)

2. Telefonski poziv ili susret uživo s jednom ili više osoba iz vaše daljnje prošlosti koje vam nisu bile baš drage i koje bi najradije zaboravili. (poticaj s fizičke razine)

3. Sve češće bezrazložno prisjećanje tijekom dana nekih scena iz prošlosti, bez ikakvog vanjskog povoda. (poticaj s mentalne razine)

4. Uhvatite sebe kako se osjećate kao kad ste bili sasvim mladi, kod nekih dječjih, a kod drugih mladenački osjećaj (ovisno od vaše starosti) i stalno se uz pomoć tih neugodnih osjećanja vraćate u taj period. Naime, odjednom se osjećate isto kao tada, u tim životnim periodima i događanjima kojih se najradije ne bi sjećali. (poticaj s emocionalne razine)

atma.hr – 52
Vi već imate snage za to!

To vas vaši vodiči sada već sasvim jasno i glasno gurkaju da stavite sebe pred sebe i počnete raditi na tome da osvijestite ono što ne želite vidjeti i čega se ne želite prisjećati. Sad više nema vremena da sebi kažete: “To ću očistiti dok još malo ojačam”. Čim dobivate ovakve znakove, to znači da ste već dovoljno ojačali da to i učinite.

Zapamtite, vodiči i vaši duhovni učitelji nikad vas neće staviti pred neki izazov, ako vi zaista nemate u tom trenutku unutarnje moći i snage da se s tim obračunate, iako vama na van izgleda kao da ste slabi i nemate snage ni za što.

Ako su strahovi u pitanju, odlučite se konačno da vas više ništa neće plašiti u životu, bilo da dolazi iz prošlosti ili da je u pitanju strah od budućnosti. Strahovi su temelj za sve druge negativne osjećaje koja imate: osjećaj krivnje, grižnje savjesti, tuge, žalosti, bijesa, ljutnje, itd…

Kad očistimo samo jedan veliki strah koji imamo već dugo vremena, očistili smo još najmanje 50 posto i drugih negativnih i nepoželjnih osjećaja koje zadržavamo u našem emocionalnom tijelu. Npr. u zadnje vrijeme pri tretmanima čišćenja emocija kod različitih osoba, izuzetno su izraženi duboki podsvjesni strahovi koji su počeli izlaziti na površinu.

Tada razgovorom polako dođemo do konkretnih događaja iz djetinjstva ili mladalačkih dana osobe kad je preživjela neko traumatično iskustvo. SADA je vrijeme da to počistite iz svoje glave, iz svog srca i iz vaše prošlosti i da konačno krenete dalje, rasterećeni i slobodni. To uopće nije tako teško za napraviti.

Mnoge osobe s kojima to odradimo kažu da su znale da je to tako lako, napravile bi to davno prije. Zašto je lako? Jer je bila potrebna samo odluka da se to učini. To je prvi korak, a svi ostali slijede automatski.

Zato, ohrabrite se, skupite svoje snage i znajte da VI TO MOŽETE i od nas imate veliku podršku da to učinite.

“May the force always be with you!”

Jasna Luminus

Utočište – Sanctuary