Foto: pixabay.com

U samom procesu svjesnog kreiranja ne smije biti nikakvog “silovanja” i očekivanja kada se nešto, od toga što se želi, treba dogoditi. Rezultati će biti onda kada naš Tvorac odluči da je pravo vrijeme, za nas i za sve uključene u proces. Povjerenje u našeg Sukreatora je ključno.

atma.hr – 52
Kreiranje naših života se događa non-stop, bili mi toga svjesni ili ne.

Bolje da to što prije osvijestimo (ako već nismo) jer ako ja ne budem kreirala svoj život, kreirat će mi ga netko drugi.

Često to tako i bude da predamo svoju moć drugima. A to radimo jer mislimo kako netko izvana bolje zna.

Tako su nas učili: kada boli, popij tabletu; znanje moraš steći odlaskom u školu; da bi se zabavio moraš ići u ludi provod u pijani disko klub; ti si tabula rasa po kojoj društvo tek mora ispisati svoje programe i dati ti svoje recepte da bi ti bio okej.

Nije ni čudo da sreću i ljubav tražimo izvan sebe.

Odvojili smo se od svog blaga unutar sebe. To ne znači da se ponekad ne može popiti tableta, ili da škola ne nudi neka korisna znanja ili da se loše proveseliti izlaskom vani.

To samo znači da su nam sva blaga ovoga svijeta data na korištenje, ali SVJESNO korištenje.

atma.hr – 52
Tako možemo SVJESNO KREIRATI svoj život koristeći sve što je lijepo i dobro, a okružuje nas. To znači da nas negativne informacije koje dolaze svakodnevno do nas, ne smiju moći izbaciti sa pozitivnog stajališta.

Kada dovoljno dugo razvijamo naviku pozitivnog opažanja i mišljenja, takva stanja pozitive postaju naša konstanta.

Jer koliko li je zapravo “neiskorištene” ljepote oko nas? Gdje to zadržavamo svoje misli, svoju energiju, svoju pažnju? Koje nas to “žutilo” ili “crnilo” zaokuplja?

Sam proces kreiranja svog života zapravo je vrlo jednostavan (kao i sve dobre stvari).

Mi često puta, samo zato što nam nešto izgleda jednostavno, to zanemarujemo i tako se zapravo i dalje gušimo u sivilu svojih problema.

Nego potrebno je iskreirati željene slike u mislima, zatim ih utisnuti u svoje emotivno tijelo doživljavajući kao da smo već tu gdje želimo biti. I to ponavljati. Eto, to je cijela mudrost.

atma.hr – 52
U trenu kada više ne bude razlike između unutra i vani, manifestirat ćemo željeno i stvoriti ga u svom životu. Kako unutra tako vani ili “kako na nebu, tako i na zemlji”, reče Isus.

Bitno je napomenuti da u samom procesu svjesnog kreiranja ne smije biti nikakvog “silovanja” i očekivanja kada se nešto, od toga što se želi, treba dogoditi.

Rezulati će biti onda kada naš Tvorac odluči da je pravo vrijeme, za nas i za sve uključene u proces.

Povjerenje u našeg Sukreatora je ključno. Ono nam daje strpljenje i ustrajnost.

Mi smo moćni (su)kreatori. To je činjenica. S vremenom proces kreiranje teče brže, pa se čini kao da imaš neke moći.

Zapravo svi ih imamo, samo im se trebamo vratiti. Navika pozitivnog mišljenja, zamišljanja, osjećanja, ophođenja, direktno nas približava našim moćima, moćima kreiranja željenog.

Otpusti sumnju i strah i SLOBODNO KREIRAJ!

denazuvan.simplesite.com/alternativainformacije.com