Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Telepatska ljubavna terapija pokazala se korisnom u ovim situacijama. Ova jednostavna, ali moćna tehnika omogućuje nam slanje ljubavi sebi i drugima. Djeluje na podsvjesnoj razini i ima duboki utjecaj na naše odnose s drugim ljudima i potiče iscjeljenje našeg unutarnjeg ja.

atma.hr – 78
U životu je normalno doživjeti probleme u našim odnosima. Ponekad ulazimo u prepirke s našim prijateljima ili imamo pogrešnu komunikaciju s našim romantičnim partnerima.

Postoje i slučajevi u kojima povrjeđujemo sami sebe. Takve situacije mogu biti frustrirajuće, osobito kada je druga osoba draga našemu srcu. Štoviše, to je poražavajuće, ako postoji problem unutar nas.

Ako nemamo dovoljno ljubavi za sebe, to može stvoriti destruktivan učinak na naše svakodnevne živote, odnose s drugima pa čak i na naše zdravlje.

Telepatska ljubavna terapija pokazala se korisnom u ovim situacijama. Ova jednostavna, ali moćna tehnika omogućuje nam slanje ljubavi sebi i drugima. Djeluje na podsvjesnoj razini i ima duboki utjecaj na naše odnose s drugim ljudima i potiče iscjeljenje našeg unutarnjeg ja.

Da biste poslali ljubav drugima, prvo morate dovesti svoje tijelo u stanje opuštenosti. Bilo da ležite ili sjedite, morate se pobrinuti da vaše tijelo bude udobno smješteno i opušteno.

Kako budete smirivali disanje, postavite namjeru da šaljete ljubav osobi. Nemojte dopustiti da vas neke druge misli odvraćaju tijekom ove terapije. Samo se usredotočite na svoju namjeru. Pobrinite se da je bezuvjetno i nježno.

atma.hr – 52
Nemojte forsirati ljubav koju šaljete osobi. Vaša namjera je da osoba osjeti da joj je vaša ljubav dostupna ako je želi prihvatiti.

Kada završite s pripremama, usredotočite se na osobu kojoj šaljete ljubav. Ne morate vizualizirati gdje je ona ili što radi tog trenutka. Možete samo držati sliku osobe u vašem umu.

Zatim, razmislite koliko volite ovu osobu kako bi probudili ljubav koju imate u sebi. Počet ćete se osjećati drugačije. Možda ćete se osjećati preplavljeni emocijama, ali ne dopustite da vam ovo prekine vašu koncentraciju.

Sada zamišljajte ovu ljubav kao oblik energije koja teče od vas do druge osobe. Nježno dopustite da energija krene iz vašeg srca prema srcu te osobe. Važno je biti oprezan prilikom ove vrste terapije.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

Treba biti osjetljiv na to kako se osjeća osoba kojoj šaljete ljubav. Ponekad, druga osoba može odbiti primiti vašu ljubav. Ako se to dogodi, morate prekinuti terapiju i pokušati ponovo u drugo vrijeme.

Ovu vrstu telepatske terapije idealno je raditi petnaest minuta do jednog sata. Također se savjetuje redovito provoditi ovu terapiju kako bi se uspostavio jači odnos s osobom kojoj šaljemo. Međutim, također trebamo biti svjesni osjećaja te osobe. Previše ljubavi može gušiti pa je potrebno znati kada trebamo prestati ili smanjiti upotrebu ove terapije.

Da biste poslali ljubav sebi, možete početi s gore navedenom terapijom. Najbolje je prakticirati prvo slanje ljubavi drugima prije sebe. Nakon što pošaljete ljubav drugoj osobi, nemojte završiti terapiju.

Umjesto toga, usmjerite energiju natrag prema sebi. Neka vas ljubav ispunjava. Pustite da teče kroz vas, neka vas iscjeljuje.

atma.hr – 78
Možda se osjetite preplavljeni emocijama. Ljubav prema sebi je moćna sila, ali umjesto da paničarite ili ometete svoju koncentraciju, neka vas vlastita ljubav ugrije iznutra.

Prihvatite je s osjećajem radosti i osjetite kako se energija razvedrava. Konstantnim prakticiranjem ove terapije moći ćete kanalizirati svoju vlastitu ljubav prema sebi, a da je ne morate prvo dijeliti s drugima.

Povrh svega, moći ćete naučiti voljeti sebe i odnositi se bolje prema sebi. Primijetit ćete pozitivnu promjenu u svom životu i osjećat ćete više samopouzdanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić