Sretna Nova godina i neka Vas prate svi blagoslovi, dobro zdravlje, ljubav, mir, obilje, i ono najvažnije – Božja milost!

Od davnih vremena postoji običaj da jedni drugima čestitamo i upućujemo dobre želje. Jeste li svjesni kolika moć leži u tom činu i namjeri? Stari narodi su to znali, a mi smo to pomalo zaboravili pa to olako shvaćamo, površno primamo i dajemo čestitke. Kada vam netko iskreno čestita, zaželi dobro zdravlje, uspjeh u životu, ljubavi ili bilo što drugo, tada ta osoba UVEĆAVA vaše šanse da vam se to zaista i OSTVARI! I obrnuto! Zato, primite svjesno i s velikom zahvalnošću čestitke, a i vi iskreno čestitajte što većem broju ljudi! Time kolektivno širimo ljubav, sreću i visoke vibracije za svih!

atma.hr – 52
Pričajmo danas o željama koje svi upućujemo jedni drugima.

Nije važno pošaljemo li je reda radi ili to stvarno mislimo, DOBRA NAMJERA je ono što se računa!

Naime, ovdje želim osvijestiti jednu činjenicu: kada vam netko čestita i poželi dobro zdravlje, uspjeh u životu, ljubav i sve drugo, tada ta osoba uvećava vaše šanse da vam se to i takvo dobro zaista i dogodi.

U ukupnom “kontingentu” pozitivnih energija, na ono što sami sebi želite, dodaje se svaka želja i čestitka koju vam je neko poslao i poželio.

Zato, od davnih vremena i danas postoji taj običaj drevnih naroda da upućujemo dobre želje jer one su ispod površine – dobra energija i dobra vibracija.

Stari narodi su to znali, a mi smo to zaboravili.

Svatko će danas i idućih dana primiti barem nekoliko iskrenih čestitki za novu godinu s raznim željama za vas i vašu obitelj.

Znate što bi bilo pametno sada učiniti?

Hitro se vratite na sve te čestitke i promislite o njima ili ih pročitajte glasno i zaista ih uzmite u srce i osvijestite – dobro zdravlje, uspjeh na poslu, ljubav po vašoj “mjeri”, duhovne blagoslove i sve drugo.

Time ćete povećati osnovnu količinu energije na kojima se temelje vaše namjere i želje za ovu godinu.

A takve pozitivne misli i emocije Univerzum će vam, po kozmičkom zakonu, vratiti, samo udvostručeno!

S druge strane, osvijestimo još jednu činjenicu – kada vam netko iskreno i iz srca želi dobro, to je vrjednije nego da vam netko da tisuće eura.

atma.hr – 52
Upravo iz gore pobrojanih razloga!

Energija i emocija koja stoji iza tuđe želje upućene vama je ta koja se računa!

A to ne možete nigdje kupiti, možete samo dobiti od prijatelja i dobronamjernika koji vam to iskreno i želi!

Zaradi toga se kaže da su prijatelji i dobronamjernici veliko bogatstvo.

I zato, sada, hitro nazad na čestitke i lijepe želje koje ste primili.

Promislite o njima i pročitajte ih ponovo naglas i osjećajte ih svojim srcem!

Time ste već stvorili ogromnu osnovu da vam se te želje i namjere ostvare.

Ne zaboravite da i vi iskreno čestitate što većem broju ljudi jer time kolektivno širimo ljubav, sreću i visoke vibracije za svih.

Sretna Nova godina, neka Vas prate svi blagoslovi, zdravlje, ljubav, mir, obilje, i ono najvažnije – božja milost!

Jasna Luminus / Utočište