Prijave i informacije: [email protected] / Mobitel: 0989799240

RASPORED edukacija VIKEND SVJESNOSTI  u Njivicama/Otok Krk

PETAK, 28.04.2023. 18:00h-21:00h KOREKCIJA VIDA edukacija sa certifikatom. Tjelesni proces koji djeluje duboko na staničnom nivou. Pomaže kod raznih problema s vidom: dioptrije, peckanje i umor očiju, suhe oči, zamagljen vid, glavobolje povezane s vidom…

Njime otvaramo više jasnoće u svim područjima, otvaramo naš “unutarnji” vid. Možete ga raditi sebi i drugima. Ulog u ovu edukaciju je 120 eura / 904,14 kn.

SUBOTA, 29.04.2023. ACCESS BARS® 09:00h-17:00h edukacija sa certifikatom

Nauči pokrenuti 32 Bars točke na glavi koje otpuštaju stres iz tijela, duha i uma. Svaka od te 32 točke odnosi se na neko životno područje: kontrola, kreativnost, starenje, mir, radost, tuga….) Laganim dodirom na točke i pokretanjem procesa otpušta se pohranjeni električni naboj, nagomilane emocije i negativna uvjerenja koja u njima nosimo iz tko zna kojeg života.

Ulog u ovu edukaciju je 240 eura / 1808,28 kn (Hrvatska, Slovenija) odnosno 300 eura / 2260,35 kn. (Austrija, Njemačka, Italija).

Djeca do 15 godina ne plaćaju tečaj uz prisustvo roditelja koji je na edukaciji. Ukoliko ponavljate tečaj cijena iznosi 120 eura/ 904,14 kn.

NEDJELJA, 30.04.2023. 09:00h-16:00h Access ENERGETSKI FACELIFT®

Prirodan način pomlađivanja i preokretanja znakova vremena na licu i po cijelom tijelu. Nježan, umirujući dodir primijenjen na licu, vratu i dekolteu radi sa stanicama vašeg tijela i obnavlja, regenerira i poboljšava tonus kože. Na prirodan način učvršćuje, zaglađuje i pomlađuje vaše lice i tijelo. Radi se o polaganju dlanova na lice, vrat i dekolte ispod kojih se pokreću i aktiviraju razni energetski procesi. Pokreću se čak 33 energije u isto vrijeme. Zato je ovaj proces tako snažan! Ulog u edukaciju je 300 eura / 2260,35kn.

Za sve edukacije dobivate pisani materijal – opsežnu skriptu, diplomu i možete raditi tretmane odmah sebi, svojoj obitelji ili profesionalno vašim klijentima. Cijene edukacija određene su od strane organizacije Access Consciousness – a.

prijavi se plava

Šta je svjesnost? Svjesnost je primanje svega ne odbijajući ništa. Alati Access Consciousness – a odnosno Pristupa svjesnosti nam omogućuju percipiranje beskonačnih mogućnosti, uživanje i puno više lakoće sa sobom, životom, odnosima i sa svojim tijelom.

VODITELJICA edukacija : Mariza Butorac, mag.oec. Access Bars ® BF & Access Body facilitatorica BPF, Energetski Facelift® AFF facilitatorica. Mariza je također praktičarka ovih tehnika: Shamballa by Ilona majstorski stupanj, Thetahealing DNK 1&2 i Kopaj dublje, Transcendentalna meditacija.

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/mariza-butorac/

NAPOMENE:  Smještaj odnosno noćenje i hrana su u vašem vlastitom aranžmanu. Možete se odlučiti za jednu ili više edukacija po vašem izboru.

Ukupna vrijednost sve tri edukacije Vikenda svjesnosti: Korekcija vida, Access Bars – Otpusti stres i Energetski Facelift sa pisanim materijalima i praktičnim radom iznosi 660 eura. Ukoliko se odlučite za sve tri edukacije dobivate na DAR mjesečni Online program OTPUSTI stres u vrijednosti od 60 eura baziran na meditacijama i dnevnim zadacima ili Online savjetovanje u trajanju od 30 minuta. Online program možete izabrati između 3 teme: Ljubav, Nova Ja ili Novac.

Za sudjelovanje u programu je potrebno uplatiti akontaciju od 200 eura ili cijeli iznos edukacije ili edukacija za koje se odlučite. Rok za plaćanje akontacije ili cijelog iznosa je 21.04.2023.

Prijave i informacije: [email protected] / Mobitel: 0989799240

accessing the bars access

Srdačan pozdrav, vaša Mariza