Seminar: Vlastite snage – unutrašnji ratnik III. dio (Oxossi: biljni svijet)
održat će se od 3. do 5. 6. 2022. u Samoboru, Hamor 15, a vodit će ga
Karuna G. Cinelli i dr. Chandana S. Pelliciari

Vlastite snage – unutrašnji ratnik ciklus je od 4 seminara u kojima se kroz energetski rad baziran na Biotransenergetici (BTE), afričko-brazilskom šamanizmu i tehnici samoistraživanja (inquiry) sudionici povezuju s vlastitim snagama i kvalitetama svoga bića kroz snage i elemente prirode (zemlja, vatra, voda, zrak…). Kontakt s ovim snagama i ulaženje u tanana polja svijesti omogućuje da se njihove kvalitete u nama razvijaju. Da bismo živjeli cjelovito, potrebno nam je imati pristup svim svojim snagama, ovisno o različitim prilikama koje nam život nudi.

U Biotransenergetici (BTE) Oxossi /ošosi/ je arhetipska snaga biljnog svijeta, a izražava princip života prirođen svakom živom biću.

To je snaga koju W. Reich naziva „motorom biološkog izražaja”, vitalnim titranjem svake stanice i svakog živućeg organizma.

Kada radimo na suptilnom energetskom polju Oxossija, budimo u sebi snagu stabla, snagu šume, slapa koji izvire iz stijene, snagu trava koje iscjeljuju…

Kvalitete koje nam donosi snaga Oxossija jesu prirodnost, spontanost, instinktivnost, vitalnost, samopromatranje, sposobnost gledanja preko velova ličnosti, postojanost, odlučnost, volja i ukorijenjenost u prisutnosti Ovdje i Sada.

Tijekom seminara istraživat ćemo načine spajanja sa svojom prirodnom prisutnošću i mogućnošću uzemljenja u Ovdje i Sada, stojeći „na nogama kao stablo, kao hrast”, bivajući iz trenutka u trenutak u dodiru sa svojim resursima, sa svojim „korijenjem iz dubina“.

Stopit ćemo se sa svojom vitalnošću i bioraznolikošću, otkriti načine na koji ih blokiramo ili izražavamo tijekom svakodnevnog života.

Oxossi izražava „Ja sam Ovdje.”
To je snaga prisutnosti izvornog čovjeka, oslobođenog filtara i maski koji svijet gleda jasnim očima, čista uma i lagana srca.

VODITELJICE:

Karuna G. CinelliKaruna G. Cinelli
Profesionalna je savjetnica i individualna terapeutkinja, a vodi
seminare „Unutrašnji sudac”, „Sloboda biti svoj”, intenzive svjesnosti
“Tko je unutra?”, „Satori” i „Vlastite snage”.
Školovana je kao voditelj Intenziva svjesnosti, Esence, yoge,
Osho prana-iscjeljenja i reikija.
Više o Karuni pročitajte na www.devakaruna.it

dr. Chandana S. Pelliciari
Dr. Chandana S. Pelliciari
Psihologinja i transpersonalna psihoterapeutkinja specijalizirana u BTE,
docentica pri Integralnom transpersonalnom institutu u Milanu.
Radi kao transpersonalni psihoterapeut s odraslima i djecom i vodi seminare
„Vlastite snage – Biotransenergetska putovanja”.
Više o Chandani pročitajte na www.susannapelliciari.com

Za obavijesti i prijave obratiti se na: [email protected] ili na tel. 00385 98 453368