Imala si život prije njega: Nije ti uzeo sve, vratit ćeš svoju vatru i osmijeh!

0
8110
Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontal

Imala si život prije njega, znaš. Zapravo si imala predivan život prije njega.

Dakle, sjeti se života koji si imala prije nego što je on ušao u njega. Sjeti se svijeta koji je sjajio tako jarko, prije nego što je on ukrao tvoje poljupce. I sjeti se tko si bila prije nego što je ostavio uragan u svakom komadu tvog srca.

Bila si netko prije njega. Nisi bila bilo tko. Bila si vatromet, uokvirena Picassova slika, hodajuće tijelo sastavljeno od čarolije i zvjezdane prašine. Nisi glupa ni naivna. Bila si jaka, neustrašiva, bila si neuništiva.

Prije nego što je on ušao u tvoj život, bila si nezaustavljiva oluja. Ti si neka vrsta sile koju priroda ne može slomiti. I bila si predivna, zar ne? Sjećaš li se te sebe? Sjećate li se tko si nekad bila?

300×250 centar text-39

Znam da je odnio dio tvoje svjetlosti. Znam da je posegnuo u tvoju dušu i uzeo šibice za tvoju vatru. Uzeo je i tvoj vjetar koji te uvijek gurao naprijed, tvoj zasljepljujući osmijeh, i uzeo je dijelove tvog srca, a nikada mu nisi dala dopuštenje da ih uzme.

Ali, molim te, vjeruj da sve možeš vratiti.

Nije ti uzeo baš sve. Možeš vratiti svoju vatru ponovno natrag. Možeš vratiti svoj osmijeh natrag. Još uvijek imaš puno toga što nije uspio uzeti, a vjeruj pokušao je. On je pokušao doći i preuzeti svu tu snagu u tebi da bi ju  zadržao za sebe.

Znaj da si prejaka da ti oduzme kisik. Ti si sada jača nego što ćeš ikada biti. Jer sada, preživljavaš. Živa si. Dišeš i sve bez njega.

Znam da imaš posjekotine i ogrebotine za koje ćeš trebati vremena da zacijele. Znam da je teško ponekad disati kad predugo misliš na njega. No, tvoje srce će ponovno zablistati, tvoja će duša ponovno zapjevati. To ti obećajem, sve će biti u redu opet. Samo vjeruj u to.

300×250 centar text-39

Jer, iako je uzeo dijelove tebe, zbog kojih si poželjela odustati od svega, ono što on nije shvatio i nikada neće ni saznati koliko si jaka, i koliko ćeš postati snažnija. Jer ti imaš onu svoju čaroliju koju on nikada neće imati.

On je uzeo tvoju vatru, ali draga, on nikada ne bi mogao odnijeti tvoje cijelo svjetlo.

Nemoj prestati sjati. Nemoj prestati osvjetljavati svijet. Imaš svu ljubav unutar sebe koju trebaš.

zdravaisretna

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

PODIJELI
Prethodna objavaZašto nemam potrebu prevariti svoju ženu
Slijedeća objavaKarma nije tu da nas kazni, već da nam pokaže put
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here