Foto: pexels.com

Ponekad kada mislimo da se naši životi raspadaju, mi zapravo ne vidimo da stvari sjedaju na svoje mjesto.

Uvijek govori dobro o drugima…
Iako promjena nije uvijek dobrodošla, uvijek je zajamčena, a često i kada mislimo da su naši životi postali potpuno zbrkani, to je zato što se sve preustrojava kako bi se uskladilo s našim pravim namjerama i željama.

 1. Sve što vam se ne sviđa postalo je nepodnošljivo

Ne postoji ništa slično osjećaju razdražljivosti. Dolazi niotkuda, poput komaraca u noći, uzrokujući svrbež  koji vas muči sve dok ne povrijedite kožu. Kada vam počnu smetati male stvari u životu koje vam nikad prije nisu smetale, znajte da promjena dolazi.

Mora tako biti. Postoji određena količina negativnosti koju možemo izdržati, prije nego što napokon i posljednja kap prelije čašu. Mi pucamo… i prelazimo u akciju.

2. Osjećate se izgubljeno

Najbolji način da pronađete sebe je da se izgubite. Svi smo čuli za tu izreku. Ipak, to zvuči malo naopako, sve dok … ne uspijemo shvatiti zašto. Kada se izgubite, nemate smjer, a kada nemate smjer, nemate želju.

Kada nemate želju, nemate potrebu za ničim, a kada nemate potrebu za ničim – tada vaša duša govori.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Iako se možete osjećati izvan kontrole, vi ste u ovom trenutku u jasnoj, savršenoj dispoziciji prihvaćanja većih saznanja onoga što vaše srce zaista, nesebično i potpuno želi da vidite i razumijete. To vas, dakle, postavlja na novi put, radikalna promjena koja vam je možda očajnički potrebna, ona koja vas usklađuje s vašim umom, tijelom, srcem i dušom.

3. Izlazite iz inkubatora

Jeste li ikada primijetili da su određeni periodi vašeg života u potpunosti nabijeni avanturama, zabavom s prijateljima i obitelji do točke u kojoj se osjećate da jedva možete držati korak s tim? A ostatak godine je obilježen izolacijom, introspekcijom i pomalo (ako ne i u potpunosti) depresijom?

Dužina tih ciklusa može varirati, ali svatko od nas prolazi kroz ove pomake momentuma tijekom našeg života. Ti pomaci su kao ritam pulsirajućeg  srca, a kako se krećemo kroz život u ritmu tog bubnja,  nađemo se na trenutke začahureni i introspektivni, otvoreniji sa svijetom koji je van tog ritma.

77

Ovi ciklusi su potrebni kada nastojimo formulirati našu perspektivu svijeta. Introspektivna razdoblja nude emocionalni, psihološki i duhovni rast, dok vanjski impulsi nude iskustva, putovanja i nove perspektive. Kada izlazite iz razdoblja inkubatora, to je kao “ponovno mini rođenje”.

To bi značilo da ste uzeli vrijeme da napunite baterije, pregledate i ponovno ocijenite stvari, kako bi se usmjerili na novi cilj, novi smjer i novi život.

4. Istovremeno se osjećate prepadnuto, uzbuđeno i uznemireno

Vaša etapa inkubatora i ozdravljenja je završila svoj ciklus i dobili ste novi smjer, što je sljedeće? Kada je nešto zastrašujuće i uzbudljivo … samo trebate to  učiniti. U ovom trenutku možete osjetiti da će se nešto veliko dogoditi i gradi se momentum.

Nemate pojma što očekivati, ali samo znate da ste na pravom putu i ne možete dočekati ono što je na kraju tunela. Nema smisla smišljati stroge planove u ovom trenutku, jer će vjerojatno biti odgođeni ili otkazani i samo ćete sebi  uzrokovati nepotrebnu gnjavažu.

Vaša namjera je postavljena, ali se energije još uvijek usklađuju dok se mnoštvo vjerojatnih ishoda razvija. Svaki od njih treba istražiti prije nego što se odlučite na izbor koje je napravilo vaše više sebstvo.  Budite strpljivi u tom periodu, ostanite otvoreni i idite uz struju dok se staza postavlja. Ovo je uzbudljivo vrijeme!

Uvijek govori dobro o drugima…
5. Sinkroniciteti

Nema ništa ljepše od suptilnih dokaza iz svemira da ste na pravom putu. Sinkroniciteti služe kao meka uvjeravanja da su vaše misli i djela usklađeni s vašim višim dobrom.

Kada se velike promjene odvijaju, pojavljivati će se serije broja 5 gdje god da pogledate.

5 – ice su najjasniji znak da se  trebate pripremiti, jer prolazite kroz promjenu koja će vas protresti do vaše srži. Na promjenu nikada ne treba gledati pozitivno ili negativno, ona  je jednostavno potrebna.

05:55: Vrijeme je za buđenje, Neo.

Izvor: thespiritscience/Suzana Prnjak za atma.hr

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.