Upoznajte čaroban svijet eteričnih ulja koji će vam pomoći da bolje upoznate sebe i druge, osvijestite svoje potencijale, pronađete dublji smisao kroz terapeutski rad s ljudima i počnite živjeti jedan novi kvalitetniji, sretniji život.

Program aromaterapije počinje  u ožujku 2021.  Škola traje 6 mjeseci, nastava se održava svaki drugi vikend (subota i nedjelja), program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

Aromaterapija je jedno mirisno putovanje koje nas mijenja na svim dimenzijama-fizički, emotivno, mentalno i duhovno. Aromaterapija na čovjeka gleda cjelovito kroz ta četiri segmenta koji su neminovno povezani. Nema potpunog zdravlja dok svi ti segmenti nisu uravnoteženi i upravo to je zadaća aromaterapije – da dovede u sklad naš duh i tijelo.

Naš program aromaterapije pružiti će polaznicima prvenstveno novo zanimanje, ali i jednu platformu za daljnji rast i eksperimentiranje u izradi prirodnih pripravaka, tehnika opuštanja i samorazvoja. Polaznici postaju terapeuti koji pomoću prirode i eteričnih ulja (aroma) pomažu ljudima da se osjećaju bolje.

Profesionalni aromaterapeuti kontinuirano koriste i povezuju grane:  masaže i manipulacije tijela, duhovnosti, tehnike opuštanja i izradu prirodnih pripravaka (dodaci prehrani, prirodna kozmetika).

Aromaterapeut se može baviti masažom, izrađivati vlastite pripravke za zdravlje i ljepotu, a može svoje znanje i iskustvo također pretočiti u duhovni rad.

Unutar programa aromaterapije za naše polaznike pripremili smo i dodatne pogodnosti, a neke od njih su:

  • Isključivo rad u malim grupama kako bi se zadržao individualan pristup prema svakom polazniku,
  • Online edukacija iz komunikacijskih i prodajnih vještina, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaše klijente
  • Konzultacije, ukoliko želite pokretati vlastiti posao, ili unaprijediti već postojeći mi Vam možemo u tome pomoći.
  • Pomoć kod zapošljavanja ukoliko odlučite da želite raditi u beauty industriji (surađujemo sa preko 150 poslodavaca u Regiji)

Voditeljica programa: Mary Novosel, školovana aromaterapeutkinja sa 15 godišnjim iskustvom u području aromaterapije, autorica knjiga kao što su: Prirodno lijepa, S placa na lice, Detoks i Anticelulitna (r)evolucija. Ujedno posjeduje i vlastitu proizvodnju aromaterapeutskih pripravaka.

Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR managerice s karijerom poduzetnice. Vlasnica je tvrtke Mary`s Sweets d.o.o.te suvlasnica tvrtke Total Natural d.o.o. koje su registrirane za proizvodnju i distribuciju prirodne kozmetike.  Mary polaznicima pomaže u stvaranju njihovih vlastitih priča, ne vidi u njima samo  polaznike nego buduće poslovne partnere i kolege.

Cijena školarine za program Aromaterapeut:

*10.965,00 kn za jednokratno plaćanje

*12.900.00 kn za plaćanje na rate (Mogućnost plaćanja na rate; 12 rata Diners, Visa premium).

Kako bi zadržali individualan pristup prema svakom polazniku radi se u manjim grupama, stoga je broj polaznika ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Učilište Adrianus

☎095 3091 613; 01/3091 613, [email protected] www.adrianus.hr