Dragi naši klijenti, polaznici i posjetioci,
došlo je vrijeme za jednu promjenu u Theta Centru, a to je korekcija naših cijena individualnih tretmana, koje se nisu mijenjale već 7 godina. Uz ovu promjenu dolazi i zajednička velika radionica majstora koju smo dugo već planirali.

Nove cijene počinju se primjenjivati od 01.12.2022. godine. Do tada vrijede stare cijene za koji god termin rezervirate preko našeg sustava rezervacija (pa makar taj termin bio i malo nakon 01.12.2022.).

NOVE CIJENE SU:
Nada, Siniša i Stephen: 602,76 kn / 80 €
Beti: 467,14 kn / 62 €
Paula: 331,52 kn / 44 €

POSEBAN PAKET TRETMANA:
Do 01.12.2022. možete kupiti paket tretmana koji uključuje:
1) 2 x tretman kod bilo koga u Theta Centru (vrijednost 1204 kn)
2) Stipendija od 530 kn za pohađanje bilo kojeg službenog tečaja Theta iscjeljivanja u Theta Centru (vrijednost 530 kn)
3) Velika radionica majstora: Novo ruho (vrijednost 500 kn)

Ukupna vrijednost u paketu: 2234 kn
Cijena paketa je: 1000 kn

Velika radionica majstora: Novo ruho


ekipa 1

5 majstora držat će zajedno ovu specijalnu radionicu sa svrhom edukacije ljudi o podsvijesti kroz praktične primjere rada na podsvjesnim vjerovanjima korištenjem metode Theta iscjeljivanja.

Kako obući novo ruho? Kako očistiti svoj um od negativnih i štetnih misli i vjerovanja?

Svaki majstor napravit će tretman uživo na radionici nekome od polaznika (ukupno 5 polaznika radionice će dobiti tretman nasumičnim odabirom). Kroz tretman će polaznici učiti kako funkcionira podsvijest i kako se mogu riješiti zakočene podsvjesne blokade. Između svakog tretmana svaki majstor će održati predavanje o svom pristupu i metodi rada s klijentima.

Za one koji planiraju i svoju praksu rada s ljudima, ova radionica je zlata vrijedna.

siniša 1

beti1

nada1

paula 1
stephen 1

TERMIN: Zagreb + ONLINE: 06.12.2022. od 16 do 22h

Preduvjet: otvoreno za sve

CIJENA: 500 kn
Uključeno u cijenu paketa tretmana, za one koji kupe paket tretmana.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Ispunite opciju koju želite. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u radionicu ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave, bez obzira dolazite li na radionicu uživo ili ćete ju pratiti preko interneta. Radionica se održava uživo na adresi Okićka 25, a online se može pratiti preko programa Zoom. Ukoliko ne želite ili ne možete doći na radionicu, a kupili ste poseban paket tretmana, MOŽETE JU POKLONITI.

Upotreba paketa tretmana, kada doći na tretman? Kada iskoristiti stipendiju? Što ću s radionicom ako ne mogu doći ili me to ne zanima?

Počevši od 01.12.2022. kupljeni paket možete iskoristiti bilo kada u roku od godinu dana, do 01.12.2023. godine.
Stipendija od 530 kn vrijedi za službene seminare Theta iscjeljivanja i može se iskoristiti za bilo koji seminar u periodu od godinu dana, do 01.12.2023.
Tretmane koristite tako da rezervirate termin po želji, kod terapeuta po želji, na ovom linku:

http://www.thetacentar.com/rezervacije/

Iako dobivate stipendiju i radionicu u paketu, to ne znači da morate doći. Ne morate doći na radionicu, ne morate iskoristiti stipendiju, možete slobodno uzeti samo tretmane. MOŽETE POKLONITI STIPENDIJU, MOŽETE POKLONITI RADIONICU.

SNIMKA RADIONICE:
Radionica će se snimati, za sve one koji žele kupiti i zadržati snimku, te učiti kroz nju. Cijena snimke je 800 kn i plaća se ekstra, odvojeno od paketa tretmana.

prijavi se