Designed by Freepik

Što zaista želite raditi u životu? Ako ne znate odgovor, vrijeme je da se preispitate. Ako znate odgovor, vrijeme je za najveće pitanje: “Radite li to što želite ili barem aktivno, svjesno i svakodnevno težite tome da ostvarite svoju želju?”

atma.hr – 78
Cilj ne treba biti novac, već rad uz zadovoljstvo i sreću, a novac će svakako doći kao kvalitetna i lijepa nagrada!

Bob Proctor nedavno je na svojoj Facebook stranici pitao čitatelje “Što volite raditi?” i dobio mnoge reakcije. Više od 2500 ljudi je lajkalo, više od 600 je podijelilo objavu, a više od 125 ih je napisalo odgovore u komentarima. Odgovori su ga jako razveselili.

Pozitivna energija i strast koja je izlazila iz odgovora bila je gotovo opipljiva. Potaknut tom reakcijom, napisao je inspirativan tekst o beskrajnom obilju koje postoji za svakoga od nas, samo moramo odlučiti da ga primimo …

U svojoj knjizi “Znanost bogaćenja”, Wallace Wattles rekao je nešto fascinantno vezano za ovu temu. Rekao je: “Raditi ono što želite – JEST život”.

Ako radite ono što zaista želite raditi, tada živite na najvišoj mogućoj razini. A što je s novcem? Wallaceov odgovor je vrlo jasan: “Bit ćete najzadovoljniji ako se bogatite dok radite ono što ŽELITE raditi.”

atma.hr – 39

Zašto? Jednostavno je. Pretpostavimo da je ono što najviše želite raditi ujedno i ono u čemu ste dobri.

Kada se ova dva elementa, strast i sposobnost, spoje, tada je neopisivo lako slijediti ostatak formule za stvaranje bogatstva koja je utkana u svemiru. Upravo je tu formulu Wattles tako savršeno objasnio i opisao u knjizi “Znanost bogaćenja”.

Težite li svakodnevno ostvariti svoju želju?

Ispravno djelovanje … život koji buja … pravilno usmjeravanje svoje volje … kada radite posao koji zaista volite, zato što ga volite, sve ostalo će doći prirodno. Otvarate se harmoniji s prirodnim poretkom svemira; uvučeni u izvor obilja.

To teče iz vas, a ubrzo, počinje teći prema vama. Stoga ću vas ponovno upitati: “Što volite raditi? Što zaista želite raditi u životu?”

Ako ne znate odgovor, vrijeme je da se preispitate. Ako znate odgovor, vrijeme je za najveće pitanje: “Radite li to što želite ili barem aktivno, svjesno i svakodnevno težite tome da ostvarite svoju želju?”

atma.hr – 78
Nakon toga nastavite naprijed. Nastavite znajući da se prilike nalaze na svakom koraku, a ona koja je vama potrebna, pojavit će se kada bude pravi trenutak. Nastavite znajući da obilje postoji u beskrajnim zalihama i da će se vrata prema obilju uskoro otvoriti i za vas.

Otkrijte što volite i pronađite način da to radite najbolje što možete – da vam cilj nije novac, već radost zbog toga što to radite – novac je tek jedna od veličanstvenih nagrada koje će uslijediti.

lovesensa

92 OBILJE

Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Knjiga Obilje je svojevrsno filozofsko putovanje od Pariza do Kyota koje traži odgovor na pitanje kako običan čovjek može lakše i bolje postići svoje financijske ciljeve. Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, magnetski privlačnoj ženi u tridesetim godinama, koju su već kao šestogodišnju djevojčicu zbog izuzetnih uvida prepoznali kao gurua.

Napravila je analizu 100 000 primjera kako bi otkrila istinsku tajnu stjecanja bogatstva. „Guruica bogatih“ smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here