U subotu, 4. veljače, 2023. od 10 do 17h (s pauzom za ručak) u Rekreacijskom centru za pokret i ples „PLESNI BORAVAK“, na adresi Getaldićeva 8 u Zagrebu održat će se jednodnevna iskustvena Radionica za osobni rast i razvoj “Ravnoteža uma i tijela“.

Cilj ove prve u nizu radionica za osobni rast i razvoj u „PLESNOM BORAVKU“, je doprinijeti osviještenosti i povezanosti uma i tijela te na taj način poboljšati sveukupno psihofizičko stanje polaznika. „Da bi naš um i tijelo bili uravnoteženi, upravo je važan pristup koji objedinjava tijelo u njegovoj cijelosti – rad na tijelu jednako je bitan kao i rad na umu.“, kaže Roberta Milevoj, voditeljica centra te jedna od voditeljica radionice.

Stoga je fokus ove radionice na učenju sadržaja temeljem vlastitog (tjelesnog) iskustva, što omogućava bolju samospoznaju i razumijevanje primljenih informacija. Radionica predstavlja uvid u nekoliko različitih praksi iz somatskog, plesnog i psihoterapijskog pristupa pokretom i plesom koje svojim metodama pomažu u cjelovitoj spoznaji povezanosti uma i tijela.

Radionicu će voditi Irma Omerzo, certificirana praktičarka Feldenkrais metode, Andrea Domitrović Šmida, psihologinja sa završenom edukacijom Psihoterapije pokretom i plesom te Roberta Milevoj, nagrađivana plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja suvremenog plesa.

Radionica je namijenjena osobama različite dobi, poslovnih profesija te svim zainteresiranima neovisno o prethodnom iskustvu u pokretu i plesu.

Cijena radionice iznosi 80 eura, a prijave su moguće putem e-mail adrese [email protected].

Više informacija o sadržajima i voditeljicama može se pročitati na web stranici: https://www.plesniboravak.com/radionice-za-osobni-rast-i-razvoj