Foto: unsplash.com

52
1. Činiš ono što želiš i osjećaš se pomalo izolirano od drugih

Kako postaješ zrelija, tako sve više možeš nositi iskustva života sama i osjećaš da ne želiš biti nečiji teret. Sve češće, možeš sa sigurnošću reći: „ja to mogu“, onima koji ti ponude svoju pomoć.

Sve više se osjećaš usamljeno i izolirano, ali u isto vrijeme osjećaš se ponosnom, jakom i neovisnom.

2. Osvještavaš da imaš neke probleme sama sa sobom

Sada točno znaš da imaš problema koje moraš sama nadvladati; bilo da su to nelagode prouzrokovane tjeskobom, promjene raspoloženja, nepovjerenje ili bilo što drugo što ometa tvoju dobrobit.

Ti sada lako priznaješ da su tu, da ih treba riješiti i da su sve to potpuno prirodni dijelovi života koje ćeš sama prevladati.

39

3. Imaš snažnu želju da odsiječeš neke nepotrebne odnose

Kako vrijeme prolazi, osjetiti ćeš da imaš u životu puno poznanika, ali malo prijatelja. Pomalo počinješ sumnjati u svoje odnose s drugim ljudima; počinješ shvaćati tko je pravi, a tko nije, tko želi ostati ili obrnuto.

Osjetiti ćeš i razočarenje i krivnju i tugu prema nekim pojedincima koje trebaš otpustiti iz života, ali si ipak dovoljno hrabra da prekineš odnose koji su nezdravi i koji emocionalno zlostavljaju tvoju nutrinu.

4. Sve ti je teže vjerovati ljudima

Ne samo zato što si selektirala prijatelje u svom životu, već zato što više ne padaš na tuđe gluposti. Previše si puta bila razočarana, izigrana tuđim obećanjima koja nikada nisu ispunjena i shvatila si kako stvarni svijet funkcionira.

No, nakon što neki ljudi steknu potpuno povjerenje , ti ćeš i biti lojalna prijateljica i učinit ćeš sve da održiš i zadržiš odnose.

755. Često pomisliš kako ti je život postao dosadan

Teško je osjećati se potpuno zadovoljna svojim životom, uvijek postoji nešto više što bi željela postići.

Ali čar je u tome, da ti možeš postići sve što želiš, jer od sada kada si neke stvari promijenila, tvoj ti se život čini „dosadnim“ samo zato što sve manje imaš nepotrebne drame u svom životu – što je opet nešto na što bi trebala biti jako ponosna.

6. Poznat ti je osjećaj tuge

Tvoj život i nije uvijek posut šećerom; ima dana kada se osjećaš punom nade, ali postoje i slučajevi kad se osjećaš kao da si na najnižoj točki svog života. No, ti isto tako sada lakše prihvaćaš svoju bol i slomljeno srce i propuste i razočaranja.

Znaš da nije uvijek sve po špagi, ali ipak uspijevaš na svaku životnu situaciju gledati s pozitivne strane, jer shvaćaš da iz svega možeš izvući pouke koje su vrijedne za dalje.

52
7. Stalno nemaš vremena

Ponekad imaš osjećaj kao da 24 sata u danu tebi nisu dovoljna. Malo spavaš i svakim danom nalaziš na neke stresne situacije. Tu se javlja borba između vremena za sebe i vremena za tvoje najmilije.

Uvijek će biti nešto što moraš učiniti, a ponekad si prestroga prema sebi. To je samo znak da u sebi posjeduješ snažnu odlučnost da budeš uspješna.

8. Žališ za pogreškama koje si počinila u prošlosti

Nije ti teško kriviti se za pogreške koje si napravila u prošlosti. Potvrđuješ da si donijela i neke loše odluke, a ponekad bi sve dala da se vratiš i počneš sve ispočetka.

Ali, isto tako uspijevaš razumjeti da te žaljenje za prošlošću neće nikuda dovesti i zato odlučuješ da jedina stvar koju možeš učiniti je ne ponoviti iste greške.

39

9. Nedostaje ti djetinjstvo, obitelj i voljeni

Odrastanje je teško i često se nađeš u mislima kako bi bilo lijepo vratiti se u period kada si bila djevojčica bez obveza. Sada kada živiš sama, odvojena od roditelja nije nikome lako.

No, duboko u sebi znaš da tako treba biti, a svaka situacija koju uspiješ riješiti sama i izvući iz svega najbolje, bit će najbolji dar za sve ljude koje voliš.

10. Osjećaš se izgubljeno, zbunjeno i zabrinuto za budućnost

Nastojiš biti hrabra i jaka, ali većinu vremena se osjećaš jako nesigurno u svom vlastitom životu.

Stalno se preispituješ u svojim potrebama i koja je tvoja životna svrha. Ne znaš točno kakav bi život trebao biti, jednostavno zato što se događaju mnoge neočekivane stvari.

No, unatoč svim zabludama i strahovima, ipak se na kraju dana nasmiješ i zahvališ što si uspjela obaviti većinu svojih obaveza i što si uspjela makar na par minuta raditi ono što voliš.

zdravaisretna

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Prethodna objavaVrijeme je da sebi oprostiš što si pristala na manje od onoga što zaslužuješ
Slijedeća objavaZa svako biće postoji božanski “nacrt”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.