Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

U ovoj posebnoj meditaciji vizualizirajte svjetlosnu zraku kako ide iz vaše 7. čakre ka portalu 12/12. Tražite od svojih vodiča, svog Višeg Ja i Ja Jesam Prisustva da vam pomognu da se u vašoj DNK otključaju svjetlosni kodovi, stanična memorija i uspavane sposobnosti.

atma.hr – 52
1. Sjedite u udoban položaj, pustite neku relaksirajuću glazbu, namjestite se tako da vam ništa ne smeta i započnite s dubokim udisajima i izdisajima. Pustite da sve vaše brige i misli odu od vas tako što ćete nastaviti duboko disati i promatrati svoj dah. Kad osjetite da ste dovoljno opušteni, zatvorite oči i pogled ispod spuštenih kapaka, blago usmjerite ka gore, ka 6. čakri.

2. Povežite se sa svojim Višim Ja i svojom Ja Jesam Prisutnošću i pozovite ih da vas vode kroz ovu meditaciju onako kako je za vaše Najveće Dobro. Izrazite namjeru da dobijete maksimum od povezivanja s otvorenim portalom 12: 12 i potom pustite da energija povezivanja sa portalom teče.

NAPOMENA: Ako želite, povežite se s duhovnim autoritetom koji je vama blizak. Ja se već dugo vremena povezujem isključivo sa svojim Višim Ja, svojim Ja Jesam Prisustvom i ne pozivam anđele, arhanđele, uzašle majstore i druge da budu sa mnom. To je zato što smo u sveopćem miješanju Tamne strane prečesto imali “na vezi” lažne anđele, arhanđele i Uzašle Majstore. Potrebno je iskustvo da bi se razlučili lažni od pravih.

atma.hr – 52
Duža verzija (za iskusnije)

3. Dobro je prije početka povezivanja s portalom prvo se povezati sa srcem Majke Zemlje /tj. Gaje/, tako što ćemo iz srčane čakre pružiti ka dole jednu svjetlosnu zraku kojom ćemo poslati svoju Ljubav Majci Zemlji. Potom ćemo po toj istoj zraci odozdo od srca Gaje primiti ljubav nazad, do svoje srčane čakre.

4. Nakon toga, usmjerimo jednu zraku iz srčane čakre ka gore, ka Centralnom Duhovnom Suncu naše galaksije i isto tako pošaljimo osjećaj Ljubavi. Poslije nekog vremena, pustimo da osjetimo kako nam se po toj istoj zraci iz Centralnog Duhovnog Sunca vraća ta ista ljubav ustostručena. Primimo je u svoju srčanu čakru. Tek tada bi bilo ispravno započeti meditaciju.

5. Nastavljamo s namjerom:

“Sada se otvaram energijama portala 12:12.”

atma.hr – 52
Potom vidite svjetlosnu zraku kako ide iz vaše 7. čakre ka portalu. Tražim od mojih vodiča (tj. od mog Višeg Ja i mog Ja Jesam Prisustva) da mi pomognu da se u mojoj DNK otključaju svjetlosni kodovi, stanična memorija i uspavane sposobnosti. Tražim da se očisti moja karma.

Neka energija Milosti, Ljubavi i Svjetlosti koja dolazi iz portala pokrene najbolje u meni, otkloni ono najslabije i time potakne podizanje moje vlastite vibracije.

Neka me ove moćne energije potpuno očiste od svih blokada i svega što nije Ljubav u meni.

Poslije postavljanja ovih namjera, ako želite, možete postaviti i namjere za ostvarenje nekih konkretnih ciljeva, tj. sve ono što već vježbate.

Na kraju:

Zahvaljujem svojim vodičima i svim duhovnim bićima sa viših duhovnih ravni koja mi sada pomažu da ostvarim svoje namjere.

I tako jest, tako jest, tako jest!

Amen, Om, Namaste, što god vam već paše!

Ovaj uzorak meditacije možete upotrebljavati i za druge važne “datume”, ali i u svakodnevnoj meditaciji, samo što onda izostavimo dio koji se odnosi na portal 12:12.

Jasna Luminus / Utočište