Despatcho ceremonija 27.8. 2023.u 20:30 (besplatno sudjelovanje)

Priključi se predivnom procesu izrade svetog poklona za Majku Zemlju za njegovanje uzajamnosti i za manifestaciju svega što ti je u životu najpotrebnije – oslobođenje, transformacija, iscjeljenje, manifestacija obilja.

Svaki dan je najbolji dan za biti u ceremoniji. Kolovoz je mjesec kada na sjevernoj polutci kreće razdoblje obilnih žetvi, a na južnoj kreće vrijeme sjetve. To je ujedno i mjesec kada Majka Zemlja najviše traži od nas, da s njome podijelimo sve ono s čime nas ona hrani ostatak godine. Ako ju ne nahranimo i utažimo njenu žeđ i glad, sama će si uzeti ono što joj je potrebno, što se vrlo često manifestira kroz razne razorne događaje.

Kada nam je ono što gajimo i što nam je drago oduzeto, trebamo se zapitati u kakvom smo odnosu s Majkom Zemljom. Jesmo li u uzajamnom odnosu? Što joj dajemo? Kako joj zahvaljujemo za sve ono što nam ona omogućuje sve ostale mjesece u godini? Kako odajemo poštovanje njenim elementima? Uzimamo li sve što imamo zdravo za gotovo? S kime dijelimo ono što nam Majka Zemlja daje na raspolaganje i jesmo li velikodušni?

Ništa na ovom svijetu ne pripada nama, sve pripada Majci Zemlji. Ne pripada nam ni novac, ni resursi, ni kuće, ni bližnji, ni naše profesije, ni drevna znanja, ni tehnologije, ni naše tijelo. Apsolutno ništa ne pripada nama. Sve je bilo tu prije nas i nastaviti će biti tu nakon nas jer pripada Majci Zemlji. Ona je ta koja ima prvu i posljednju riječ.

Jednom kada se probudimo iz sna kojeg sanjamo već stotinama godina i u svakoj stanici svog tijela počnemo to živjeti, shvaćamo i da nam je baš zbog toga sve na raspolaganju i to besplatno jer Majka Zemlja ništa ne naplaćuje na način kako smo mi navikli. Ono što je dovoljno je da budemo zahvalni, da budemo u uzajamnom odnosu i s Majkom Zemljom i sa svima oko sebe te da velikodušno dijelimo sve sa svima.

Da bi bili u uzajamnom odnosu sa Zemljom, kroz kolovoz vrijeme provodimo u ceremoniji i hranimo Majku Zemlju esencijama cvijeća, hrane i sjemenki.
Što nas je više u ceremoniji, veća je i uzajamnost koju njegujemo s Majkom Zemljom za našu osobu dobrobit, no još više za naše obitelji i zajednice.

Kroz kolovoz je održano već puno individualnih i grupnih ceremonija kroz koje dajemo Zemlji i svima oko sebe, velikodušno, otvorenog srca, s ljubavlju, a ciklus ćemo privesti kraju jednom lijepom Despatcho ceremonijom (izradom svetog poklona) za Majku Zemlju i za sve nas – za oslobođenje, transformaciju i iscjeljenje, za manifestiranje obilja u svim aspektima naših života.

Ovom te prilikom pozivam da se priključiš na našu zadnju grupnu ceremoniju uživo, tj. online u nedjelju 27.8. u 20:30h.

U ovaj ćemo sveti poklon za Majku Zemlju isprogramirati puno namjera i molitvi da bi nas Majka Zemlja istuširala blagoslovima onoga što nam je potrebno.
Sve što dajemo Zemlji, dajemo sebi, sve što dajemo sebi dajemo svima oko sebe.

Ako se želiš iskusiti ceremonije i rituale koje možeš samostalno raditi, priključi se Facebook i/ili Instagram stranici Čuvarica Zemlje.

Prijavi se za Despatcho ceremoniju ovdje: https://www.beyond.hr/event-details/dan-ceremonije-za-majku-zemlju-despatcho-ceremonija-besplatno-27-8

Cjelodnevne ceremonije „Partnerstvo u ljubavi“ 9.9.2023.
Dva se bića sretnu da postanu jedno, jedna sila, jedna inteligencija. I bez obzira na ograničenja vremena ili prostora, uvijek su jedna moćna sila, vorteks i portal za novi život.

Ako je ovo nešto što rezonira s tobom, otvori svoje srce prema mogućnosti da si spreman, da si spremna iskusiti manifestaciju božanskog kroz partnerski odnos u ljubavi, ili produbiti postojeći odnos i otkriti novu razinu strasti.
Iako možemo poznavati sebe kao nitko drugi, ne možemo vidjeti sami sebe. Za to nam je potreban partner(ica). Ponekad ovu razinu povezanosti možemo iskusiti unutar obitelji ili u drugim vrstama odnosa, no ono za čime naša duša najviše čezne je moćno i prelijepo iskustvo ljubavi u intimnom odnosu.

Prije nego manifestiramo predivan i ispunjujući partnerski odnos, trebamo poznavati Sebe. A da bi otkrili misterije svog vlastitog bića, prvo trebamo iskusiti snažnu povezanost s Izvorom života i s utjelovljenjima božanskih energija na  Zemlji – moćnim planinama, jezerima, rijekama, vulkanima, morima. Kada postanemo jedno u ljubavi s Izvorom, s božanskim, možemo odabrati iskusiti tu razinu povezanosti u partnerskom odnosu, na razini duše koja nadilazi ograničenja vremena i prostora.

Priključi se cjelodnevnim ceremonijama na temu ljubavi i manifestacije ili produbljivanja predivnog partnerskog odnosa u ljubavi.

Prvi dio dana biti će usmjeren na osobnu razinu – odavanje priznanja samima sebi za sve što smo postigli do sada. Radimo na zaštiti s elementima da uvijek budemo sposobni održavati tjelesno-emocionalno-psihološki integritet svog bića. Također radimo na procesima oslobođenja, transformacije i iscjeljenja fizičkih, emocionalnih i psiholoških procesa unutar svog tijela. Sve energije niskih frekvencija transformiramo u visoke frekvencije. Te se povezujemo s moćnim mjestima na planeti da nam budu saveznici i da nas usmjeravaju.

U drugom se dijelu dana otvaramo prema mogućnosti susreta s predivnim partnerom / partnericom u ljubavi, otvaramo srce poput orla da bi oslobodili srce od svih teških procesa i plešemo poput guske da bi bili sigurni da možemo s obje noge sigurno sletiti na zemlju i doživjeti taj susret – manifestaciju božanskog u partnerskom odnosu. Dan zaokružujemo ceremonijom za manifestaciju predivnog partnerstva u ljubavi ili ako smo već u partnerskom odnosu, s ovom ga ceremonijom produbljujemo i budimo novi sloj strasti. Dan ceremonije zaokružujemo ceremonijom za blagoslov parova – za sve one koji su u ceremoniji, ili za parove u našim životima – roditelje, prijatelje, rodbinu. Na kraju ćemo malo zapjevati i zasvirati.

Sažetak dana izgleda ovako:

  • Ceremonija za odavanje priznanja samome sebi
  • Ceremonija za zaštitu i rad s elementima (inicijacija)
  • Ceremonija za transformaciju energija niskih frekvencija u energije visokih frekvencija – za oslobođenje i iscjeljenje fizičkih, emocionalnih i  psiholoških procesa
  • Ples guske i let orla
  • Ceremonija blagoslova parova za produbljivanje strasti i odnosa
  • Ceremonija za manifestiranje predivnog partnerstva u ljubavi
  • Pjesma i veselje

Kada?
9.9.2023. od 9 do 18h s pauzom za zajednički ručak
Gdje?
Zagreb (Kustošija i šuma u blizini).
Radimo i u zatvorenom prostoru i na otvorenom

Što je uključeno: Sudjelovanje  u cjelodnevnoj ceremoniji i lagana hrana kroz dan: osvježenja u pauzama  i uživanje u darovima iz vrta, domaći namazi, prefini kruh, finger-food  i prirodni sokovi, božanstvena domaća štrudla (sve vege i eko).  Hrana će kroz dan biti lagana da imamo dovoljno mjesta za “probaviti” iskustvo i da bi ga mogli u potpunosti integrirati. No, ako voliš obilniji ručak ili ti je iz zdravstvenih razloga potreban konkretniji  obrok, ponesi nešto dodatno sa sobom.  Također, svatko može donijeti nešto za prigristi i na taj način doprinijeti zajedničkom obroku.

Razmjena za cjelodnevno sudjelovanje je 99 EUR
Za rane prijave do 28.8. iznosi 88 EUR
Mjesta su ograničena na 10 ljudi.

Radimo u malom intimnom krugu. Logistički detalji stižu nekoliko dana prije susreta.
Prijave obavezne na sljedećoj poveznici: https://www.beyond.hr/event-details/cjelodnevne-ceremonije-partnerstvo-u-ljubavi

Ceremonije vodi Marcela Velfl, Čuvarica Zemlje koja svoje srce, svoju viziju i svoja djelovanja stavlja na raspolaganje za dobrobit cijele Zemlje. Nositeljica je svete Mese linije Sedam zraka Sunca iz Dugine linije iz Chinchera, Peru. Inicirana je kroz učitelja Fredyja Pumu Quispe-a Singonu. Marcela je također i Munay-Ki praktičarka i čuvarica energetskog sjemena drevnih linija Iscjelitelja, Čuvara dana, Čuvara Mudrosti, Čuvara Zemlje, Čuvara Zvijezda, Stvoritelja i Čuvarica mudrosti Maternice. Inicirana je u Munay-Ki kroz Alberta Villolda i Marcelu Lobos. Inicijacije prosljeđuje kroz iskustvene ceremonije s dubokom zahvalnošću Majci Zemlji što joj je povjerila na čuvanje ove vrijedne darove. Marcela je također i strastvena vrtlarica, čuvarica sjemena povrća, cvijeća i začina, plesačica, pokretačica promjena. Misterija je sama sebi i svakog dana otkriva novu dimenziju sebe i života.