Priroda današnjeg dana je “osvijestimo i promijenimo loše osjećaje”.

Ukoliko želimo biti u vezi ali smo i dalje sami ili smo u vezi, ali ne osjećamo da smo pronašli ljubav svojeg života, možda nas proganjaju negativna sjećanja i emocije koje nam ne dopuštaju da pronađemo svoju srodnu dušu ili da se povežemo s njom.

Da bismo zamislili nekoga u svojem životu, moramo osvijestiti negativne emocije, iskustva i obrasce ukorijenjene u našoj podsvijesti i ukloniti ih! Neki ljudi ostaju usredotočeni ne negativne emocije pet, deset, petnaest ili čak četrdeset godina i zbog toga ne pronalaze istinsku ljubav i istinsku sreću.

Osvještavanje negativnih emocija omogućit će nam da se oslobodimo negativnih vibracija koje nam onemogućuju doživljaj ljubavi.

banner za knjige divan zivot

Kada u ljubavi po prvi put pogriješimo, te se pogreške često ponavljaju. Mogli bismo primjerice, birati osobe koje nas varaju, pretjerano piju, zlostavljaju nas ili odbijaju komunikaciju s nama.

Tada moramo sagledati koji su to loši obrasci i loše emocije u nama samima da privlačimo takve ljude! Kada ih osvijestimo, tada će se promijeniti i naši odnosi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

atma.hr – 52