Poruka današnjeg dana je “njegujmo zahvalnost”.

Budimo zahvalni na onome što imamo sada.

Kad počnemo razmišljati o svemu onome na čemu možemo biti zahvalni u svojemu životu, zapanjit ćemo se kad shvatimo da se neprestano javljaju nove stvari na kojima možemo biti zahvalni.

atma.hr – 78
Samo moramo početi, a zakon privlačnosti primit će te misli ispunjene zahvalnošću i pružiti nam mnoštvo misli nalik njima.

Naći ćemo se na frekvenciji zahvalnosti kojom ćemo privlačiti mnoge pozitivne i lijepe stvari, okolnosti i ljude.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Slijedeća objavaPolica privatnosti i kolačići
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.