Priroda današnjeg dana su «retrogradne planete»

Pojam retrogradnosti planeta znači da se one «prividno» kreću unazad po nebeskom svodu, te da je njihovo normalno funkcioniranje na neki način onemogućeno. Simbolično to je kao da se čovjek kreće unazad, te je pritome puno sporiji, a također postoji mogućnost da će u nešto udariti i pasti.

Danas su prisutne čak tri retrogradne planete: Merkur, Jupiter i Saturn.

Retrogradni Merkur danas može uzrokovati probleme u komunikaciji, pogotovo se na poslu mogu javiti nesporazumi s kolegama i kolegicama. Trebate pripaziti da ne učinite greške koje ćete kasnije trebati ispravljati.

Retrogradni Jupiter, ukazuje na probleme u napretku, ostvarenju želja i mogućnosti. Također, kroz duže vrijeme je napredak onemogućen.

Retrogradni Saturn govori da danas možete biti podložniji emocionalnom stresu, zbog neriješenih međuljudskih odnosa, pogotovo na obiteljskom planu. Ipak, pokušajte razriješiti određene nedoumice koje imate sa svojim ukućanima, jer će vam se to na duže staze isplatiti.

U svakom slučaju danas je dan u kojem ne biste trebali pretjerivati u aktivnostima te biste se trebali više odmarati i relaksirati, a pogotovo je poželjno pojačati duhovnu praksu – yogu ili meditaciju.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

39

39

Prethodna objavaZahvalnost – Put prema izvornoj čistoći bića i trajnom miru
Slijedeća objavaZašto su život i svijest ključevi razumijevanja prave prirode svemira
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.