Foto: pixabay.com

Poruka današnjeg dana je “odaberimo ono što volimo”.

Kad vidimo sretno zaljubljen par, a mi sami očajnički želimo partnera u svom životu, život nam pokazuje sretan par – kako bismo mogli odabrati. No, ako smo tužni ili osamljeni kad vidimo sretan par, tada zračimo negativnošću, što znači da zapravo govorimo: “Želim biti tužan i osamljen”. Onome što želimo moramo pružiti ljubav. Ako smo debeli i susretnemo na ulici osobu savršena tijela, kako se osjećamo? Život nam pokazuje prekrasno tijelo kako bismo mogli odabrati, a ako se osjećamo loše zbog toga što i mi ne izgledamo tako, upravo smo rekli: “Ne želim tako izgledati, želim biti ovako debeo kao što jesam”. Ako se borimo protiv neke bolesti, a okruženi smo zdravim ljudima, kako se osjećamo? Život nam pokazuje ljude kako bismo mogli odabrati zdravlje, te ako prema zdravlju koje nas okružuje osjećamo ljubav, a ne osjećamo se loše zbog svoje bolesti, tada i za sebe odabiremo zdravlje.

atma.hr – 52
Sve u životu nam se predočava kako bismo mogli odabrati ono što volimo i odlučiti što ne volimo, ali nam samo ljubav donosi ono što želimo. Životni se katalog sastoji od mnogih stvari koje ne volimo, stoga ih nemojmo birati prepuštajući se lošim osjećajima. Ako prosuđujemo drugu osobu i smatramo je lošom, privući ćemo negativnost. Ako smo zavidni ili ljubomorni na nešto što druga osoba ima, privući ćemo negativnost, a istodobno svom snagom odbaciti upravo ono što želimo. Samo nam ljubav donosi ono što želimo!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

atma.hr – 52
Prethodna objavaPrihvatite i zavolite sebe – ako ne znate kako, ovo je tekst za vas!
Slijedeća objavaOdaberite sliku koji vas najviše privlači i otkrijte poruku duha!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.