Poruka današnjeg dana je “budimo pozitivni u svojem poslu”.

Ako radimo za nekoga drugoga ili imamo vlastiti posao, ali on ne napreduje onako kako bismo željeli, tada nešto nije kako treba biti. Ako zračimo lošim osjećajima izazvanim neuspjehom, to je ono najvažnije što stvara nevolje u poslu. Čak i ako je posao dobro napredovao i na sitnu poteškoću mogli bi smo reagirati lošim osjećajima, pa ćemo izazvati velike probleme.

Sveukupno nadahnuće i ideje od kojih će se naš posao uzdići do razina o kojima nismo mogli ni sanjati nalaze se na frekvenciji ljubavi, stoga moramo otkriti kako se možemo osjećati dobro u pogledu svog posla te se uzdići do što više frekvencije.

atma.hr – 52
Zamišljajmo, igrajmo se, radimo što god znamo kako bismo poboljšali svoje raspoloženje i dobro se osjećali. Kad uzdignemo svoje osjećaje, uzdići ćemo i svoj posao. U svakom dijelu našeg života, svakog dana, volimo sve što vidimo, volimo sve što nas okružuje, volimo uspjeh drugih kao da je naš vlastiti. Ako se osjećamo uistinu dobro zbog uspjeha, čiji god bio, privući ćemo i zadržati i vlastiti!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaVažnije je biti ono što jesi, nego biti pozitivan
Slijedeća objavaZenyoga s Helgom
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.