Priroda današnjeg dana je «zadržimo svoju moć i ostanimo mirni».

Prema mom mišljenju do stresa dolazi kad svoju moć prepustimo problemima. Trebali bismo je zadržati. Ja vladam sobom. Moć će ostati u mojim rukama. Uvjetima, okolnostima ili izazovima s kojima se suočavam, ne namjeravam dopustiti da me kontroliraju! Ovog trenutka možete donijeti odluku da ćete zadržati svoju moć. Sve ono što je u vanjskom svijetu ostavit ćete u vanjskom svijetu. Samo se prisjetite da će vam se rješenje problema pokazati u potpuno opuštenom stanju.

atma.hr – 52
Prestanite se upuštati u sofisticirane rasprave o upravljanju stresom. Oslobodite se stresa. Otpustite. Vi upravljate svojim tijelom. Samo recite: mir. Budite mirni. Zamislite prekrasnu energiju boje lavande, a onda zamislite kako svaka molekula vašeg tijela vibrira u savršenom skladu s Božjim zakonima. Potpuno ste opušteni. Vladate sobom. Ondje gdje vlada opuštenost, nema stresa.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaTest: Odaberite sliku kako biste otkrili divnu poruku!
Slijedeća objavaPanaceo medicinski Zeolit – Najučinkovitiji 100% prirodni detoksikator
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.