52
Priroda današnjeg dana je «prihvatite sebe, bezuvjetno»!!

Ako se suprotstavite svojim uvjerenjima već i samim tim što ćete se zapitati je li ono u što vjerujete istinito, mogli biste otkriti nešto vrlo zanimljivo: čitavog ste života pokušavali biti dovoljno dobri za nekog drugog, a sebe ste stavljali na posljednje mjesto. Žrtvovali ste svoju osobnu slobodu kako biste živjeli u skladu s mišljenjem neke druge osobe. Nastojali ste biti dovoljno dobri za svoju majku, oca, učitelje, voljenu osobu i djecu, za svoju religiju i društvo. Nakon što ste godinama nastojali, pokušajte biti dovoljno dobri za sebe, pa ćete otkriti da u tom smislu niste dovoljno dobri.

39

Zašto sebe ne biste stavili na prvo mjesto, možda prvi put u svom životu? Ako sebe prihvaćate bezuvjetno, mogli biste naučiti kako možete voljeti sebe. Možete početi tako što ćete svoju bezuvjetnu ljubav projicirati na svoje izvorno ja. Tada vježbajte kako da sve više i više volite svoje izvorno ja. Kad sebe bezuvjetno volite, više niste lak plijen za nekog grabežljivca iz vanjskog svijeta koji vas želi kontrolirati. Više se ne žrtvujete ni za koga. Ako vježbate ljubav prema sebi, postat ćete majstor.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaOZONATOR – uređaj za jaku i prirodnu dezinfekciju: Velike mogućnosti primjene
Slijedeća objavaEvo kojih 10 korisnih stvari možete napraviti s bananom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.