Priroda današnjeg dana je «kako ostvariti sreću»?

Da biste postigli sreću u svom životu, morate razumjeti nekoliko stvari: sreća i njezino ostvarenje predstavljaju proces. To nije nešto što možete ostvariti ovoga trenutka, pa ste završili s poslom i jednostavno ste sretni. Sreća je nešto što morate stalno postizati kroz čitav svoj život.

atma.hr – 52
To možete postići ako uistinu razumijete što donosi zadovoljstvo u vaš život i ako to ostvarite. Osobito morate zapamtiti da se dio toga procesa sastoji u pružanju sreće drugima. Što više dijelimo svoju sreću, što više poučavamo druge kako da u svom životu ostvare sreću i ispunjenje, to ćemo i sami biti sretniji i ispunjeniji! Stoga nastavite koračati putem sve većeg ispunjenja te ćete u svom životu biti sve sretniji!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaJoga u svakodnevnom životu – Besplatne vježbe u Splitu
Slijedeća objavaKako je to biti stara duša
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.