Priroda današnjeg dana je “život je i skretanje”.

Mislim da je tragična ideja ako kažemo “Ne mogu živjeti bez tebe”. Pomisao da nam je potreban netko drugi da nam upotpuni život, da nam treba druga osoba, inače moj život ništa ne vrijedi, vrlo je tužna tvrdnja i mislim da osoba koja može reći takvo što treba dobro razmisliti o sebi.

atma.hr – 52
Kad pomislimo takvu misao, zastanimo na trenutak. Shvatimo da je život prepun svega – katkad su to prepreke na putu, a katkad mostovi. Ponekad nas u životu nešto skrene s puta. Neki ljudi kažu da su najljepši prizori na obilaznici, kada ne vozimo po auto putu već starom cestom. Jesmo li ikada krenuli obilaznicom i shvatili da naš život ne bi bio isti da nismo skrenuli sa svog puta? Slijedeći put kad se nešto takvo dogodi, pripazimo – možda nas iza ugla čeka nešto bolje!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

Prethodna objavaDANAS JE JESENSKI EKVINOCIJ – Snažna energija donosi početak transformacije
Slijedeća objavaONLINE Radionica: Iscjeljivanje odvojenosti
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.