Otvoreno za sve, nema preduvjeta.
Zajedništvo daje smisao našem životu, daje potvrdu da smo bitni i važni. Zajedništvo je zapisano u našoj DNK jer je to nekad bio način da bi čovjek preživio, zato danas silno žudimo za grupom – da bi imali osjećaj da ćemo preživjeti.

OTPOR PREMA ZAJEDNIŠTVU:
U današnjem društvu, počevši od 20. stoljeća i zbog industrijske revolucije i prisustva tehnologije, čovjek se počeo osjećati usamljeno i pomislio da je to normalni način života.
Velika istraživanja 100 godišnjaka pokazala su da je osjećaj pripadnosti i zajedništva, te doprinos koji daju zajednici ono što su naveli da je najvažnije što ih održava na životu.
Pripadnost grupi poboljšava vaše zdravlje i osjećaj sreće i daje smisao našem životu.

VJEŽBE NA RADIONICI:
• Učiteljica će raditi metodu Rada na vjerovanjima ThetaHealing®-a polaznicima: čišćenje vjerovanja iz podsvijesti koja su nas odvojila od drugih ljudi (strahovi od povređivanja, očekivanja boli, mogu ja sama, moram biti jaka…)
• Učiteljica će raditi s polaznicima metodu za iscjeljivanja trauma ThetaHealing®-a kako bi se iscijelile traume od odvojenosti iz ranog perioda (odbacivanje, napuštanje, samoća)
• Učiteljica će raditi s polaznicima vježbu vraćanja našem unutarnjem osjećaju djeteta osjećaja pripadnosti i zajedništva.
• Završno, radit će se reprogramiranje DNK i ponovno izgrađivanje sinapsa povezanosti i zajedništva

OVA RADIONICA NAS VODI KA POVEZIVANJU I POJAČAVANJU OSJEĆAJA S RAZINE DUŠE GDJE SMO SVI JEDNO

OVA RADIONICA JE DIO PRIPREMNOG PERIODA ZA PROGRAM THETA CENTRA NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA.

piramide slika
Prema mnogim istraživačima, uključujući i Dr. Semira Osmanagića koji je otkrio bosanske piramide, PIRAMIDE su u civilizacijama vršile snažan socijalni utjecaj na stanovništvo promičući ZAJEDNIŠTVO, SURADNJU I POVEZANOST.
Ova radionica je ONLINE, otvoreno za sve, nema preduvjeta.

VODITELJICA:
nada1

TERMIN:
25.09.2022. od 19 – 21 sati preko programa Zoom.

CIJENA:
26€
Ova meditacija je uključena u cijenu za sve koji su na programu Grupe 2 Theta Centra za piramide. Ne trebate dodatno plaćati.
Za sve ostale: podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave.

PRIJAVE (obavezne za sve, da dobijete link):
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Čak i za one ne programu za piramide, kako biste dobili link. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

PRIJAVNICA: