Želite se baviti iznajmljivanjem malenoga apartmana na moru za dvije do tri osobe? Niste sigurni koji namještaj odabrati i gdje ga kupiti? Jeste li razmišljali možda da si izradite moderan namještaj po mjeri za Vaš apartman? Funkcionalnost, kvaliteta i maksimalna iskoristivost prostora samo su neke od prednosti namještaja po mjeri. Opremljenost i uređenost apartmana danas je glavni čimbenik kada govorimo o najmu. Danas su sve oči turista uperene na kvalitetan krevet, modernu kupaonicu, uređenu terasu i prekrasnu kuhinju. Ako još uvijek važete u svojoj glavi kako i čime opremiti svoj maleni apartman u nastavku pogledajte koje su to prednosti namještaja po mjeri.

  1. 3D projektiranje i vizualizacija– Izvođač radova besplatno dolazi u Vaš apartman, uzima dimenzije prostora i nakon toga u dogovoru s Vama prezentira Vam detaljan 3D prikaz Vašeg budućega apartmana. Koliko će materijala biti utrošeno, koliko šta košta itd…
  2. Maksimalna iskoristivost prostora – Izvođač radova paziti će na svaki milimetar Vašeg malenoga apartmana kako bi maksimalno iskoristio prostor. Nebitno je da li se radi o prazninama ispod stepenica, kosim zidovima u potkrovlju, namještaj po mjeri popuniti će sve praznine.
  1. Namještaj se kreira točno prema Vašim zamislima i idejama – Od boja, dekora, iverala, masivnoga drveta ili nekog drugog materijala od kojega će se izraditi Vaš namještaj – Vaša je odluka u potpunosti. Tako se možete odlučiti za izradu kuhinje od masivnoga drveta, a ormar od iverala.
  2. Kvaliteta – Namještaj po mjeri uveliko je kvalitetniji od namještaja koji se štanca u velikim serijima i prodaje po iznimno povoljnim cijenama. Namještaj izrađen po mjeri otporan je na habanje i traje jako jako dugo uz pravilno održavanje.
  3. Besplatna dostava i montaža  – Još su jedna od prednosti ako se odlučite za izradu namještaja po mjeri. Tim stručnjaka adekvatno će dostaviti kompletan namještaj i stručno ga montirati. Ništa se neće klimati niti će ostati viška dijelova J

Osim kvalitetnog namještaja i maksimalne funkcionalnosti Vašeg apartmana, vodite računa da u Vašem apartmanu imate osiguran brzi internet, klima uređaj i parkirno mjesto.

Veliki broj tvrtki u Hrvatskoj danas nudi izradu namještaja po mjeri. Jedna od vodećih po kvaliteti i stručnosti svakako je tvrtka Interijeri Zadro d.o.o. Svoj veliki prodajni salon imaju u Westgate-u. Obratite im se s povjerenjem jer iza njih stoji višegodišnje iskustvo i predanost radu.

ormari po mjeri