Rekonekcija kao trenutačno najviši oblik iscjeljivanja na planeti Zemlji još je uvijek nepoznata velikom broju ljudi međutim, bez obzira što tek na mala vrata ulazi u naše živote, vrlo brzo pokazuje svoje rezultate i dobrobiti.

Odmah na početku potrebno je da istaknemo da postoje dvije „vrste“ rekonekcije – Rekonektivno iscjeljivanje i Osobna rekonekcija, a koje se prvenstveno razlikuju prema načinu njihova izvođenja.

Iako obje koriste frekvencije rekonektivnog iscjeljivanja i za cilj imaju uspostavu energetskog balansa i ubrzanja naše osobne evolucije razlika ipak postoji.

Dok je Rekonektivno iscjeljivanje najlakše opisati kao blagi i neinvazivni oblik holističkog iscjeljivanja koji iznimno brzo daje rezultate, Osobna rekonekcija je precizan postupak koji koristi frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja s namjerom trajnog povezivanja energetske mreže našeg tijela s energetskom mrežom planete Zemlje i cijelog svemira.

Rekonektivno iscjeljivanje vraća naše tijelo u izvorno stanje balansa, odnosno zdravlja – emotivnog, fizičkog, mentalnog i duhovnog, a Osobna rekonekcija vraća nas izvoru i našem istinskom Biću.

Rekonektivno iscjeljivanje radi se onda kad postoji potreba za tim, odnosno u trenucima kad osjetite da postoji određeni  disbalans u vašem životu što znači da ga možete raditi više puta tijekom svog života.

Osobna rekonekcija posebna je po tome što se radi SAMO JEDNOM U ŽIVOTU i to onda kad osjetite da je „sazrijelo“ vrijeme da ubrzate svoju osobnu evoluciju i svoj životni napredak.  Idealan ste kandidat za Osobnu rekonekciju ako želite ubrzati promjene i ako želite pokrenuti svoju unutarnju snagu.

Sesije Rekonektivno iscjeljivanje rade se na daljinu u razmacima od najviše 7 dana dok je Osobnu Rekonekciju moguće primiti isključivo u prisutnosti i to u dva uzastopna dana.

Što će biti vaš izbor ovisi isključivo o vama samima i onome što trenutno želite postići u svome životu, o vašem unutarnjem osjećaju dok čitate ovaj tekst i onome što vam „klikne na prvu“.

Da li želite brzo vidljive rezultate i povratak u stanje balansa ili želite trajne i temeljite promjene svog životnog puta ostaje vam da još odlučite, međutim što god u ovom trenutku odaberete jedno je sigurno – iskustvo povezivanja s frekvencijama Rekonekcije iskustvo je koje ćete pamtiti.

Za više informacija o Rekonektivnom iscjeljivanju i Osobnoj rekonekciji posjetite našu web stranicu ili nam pišite na mail: [email protected]

Sanja Vicić, energetski i astro terapeut
www.infinitely.hr