Najprije pogledajmo kako stojimo u „Velikoj Slici“. Sigurno ste neki puta, ili pak više puta, tijekom ljeta na obali mora, gdje je Nebo širom otvoreno, promatrali Zvijezde. Tako osuto Zvijezdama, zbilja je Nebo prekrasno.

Da li ste se mogućno zapitali koliki je to broj Zvijezda, odnosno Galaksija, jer su uglavnom one rasprostranjene Svemirom, u našem Univerzumu? Naravno tu se također nalaze i pojedinačne vrlo velike Zvijezde, Zvijezde Divovi, pa redom i one manjih veličina, a da spomenemo, naše Sunce, Ajnar, je žuti Patuljak i sa svojim sustavom planeta nalazi se na periferiji Mliječne Staze u prilično mirnom dijelu.

Procijenjeno je da naša Galaksija, Mliječna Staza, broji preko Dvije i pol Milijarde Zvijezda. Postoje izračuni o tome koliko Galaksija sadrže Univerzumi, pa tako naš Univerzum sadrži Dvije Milijarde i skoro osam stotina trideset i pet milijuna Galaksija. To bi značilo, ukoliko se držimo prosjeka od dvije i pol milijarde Zvijezda u jednoj Galaksiji, da naš Univerzum broji preko Sedamsto deset milijardi raznih Zvjezdanih tijela raznih veličina.

Vidite li vi to: Univerzum pršti i vrvi od života, a veliki broj nas u „zapećku“ Mliječne Staze misli da smo sami u cijelom Univerzumu. Čudna logika, zar ne?

Sada pogledajmo što se događa u „Maloj Slici“ ovdje na našoj Zemlji, Gei. Kako se još davno prije, a u bližoj prošlosti, u Staroj Grčkoj govorilo „Da sve teče i sve se kreće“, što normalno znači da Evolucija ne stoji na mjestu, nego se neprestano odvija.

Tako naša Zemlja prelazi iz Treće u Četvrtu Dimenziju. Isto tako i mi koji živimo na njoj, prelazimo u Četvrtu i Petu Dimenziju Razvoja. Međutim kao da postoji otpor na novo, na dalje, pa je sve prilično turbulentno. Vidim da je tome razlog pad ljudskosti, i općenito ljudskih vrijednosti koje bi trebale biti na prilično visokom stupnju, ali samo manjina je to postigla.

No, ništa nije nemoguće i svatko bi se mogao baviti sobom u smislu osobnog razvoja, gdje su stalnost rada na sebi i ustrajnost osnovni parametri. Što je jako važno kod toga: Voljeti sebe sa željom biti bolji, biti kvalitetniji. O kojim se kvalitetama radi. Evo nekoliko važnih: Iskrenost, Točnost, Ispunjenje obećanja, Odgovornost, posebno u radu i radnim zadacima, Poštenje, Odanost.

Sazrjelo je Vrijeme da se svi skupa pomaknemo naprijed na našem evolutivnom putu. Sada je na redu iskorak Svijesti. Međutim to nije automatika, nego je potreban osoban rad i trud. Kada se uhvatite da ste negdje pogriješili, onda ste na dobrom putu.

Što vam sve može biti od pomoći. Bilo bi dobro upoznati se sa prirodnim Zakonitostima i Impulsima u prirodi koje možete početi pratiti i koristiti za svoju dobrobit. Isto tako je poželjno upoznati svoj emotivni obrazac i raditi na njemu u smislu poboljšanja. Trebalo bi se upoznati i sa Karmom, jer se ona može odrađivati i odraditi.

Sve to vam nudi moja TRILOGIJA pod nazivom AVE LUNA, a knjige su Mjesec i Svakodnevica, Ključ za super vezu, te Karma i Evolucija i to po posebnoj cijeni od 230 Kuna za sve tri.

Nakon pročitane pojedine Knjige moguće su Konzultacije po pozivu i dogovoru.

Pogledajte moju WEB stranicu RAINBOW QUEEN S PREGLEDOM SVIH MOJIH KNJIGA.

Ponuđena trilogija vam nudi sve što vam treba za razvoj 21. Stoljeća. Pročitajte, izaberite područje, i dane smjernice, uvjerite se, budite zadovoljni.

Zakoračimo skupa u NOVE DIMENZIJE !

Napisala: Lana Kindij