Poruka današnjeg dana je “tražimo i gledajmo pozitivno”.

Veselimo se svemu što imamo u određenom trenutku. Opredijeliti se za sreću nije pusti proglas. Nekada se okolnosti poklope tako da je izuzetno teško biti zadovoljan. No, sa praktičnog gledišta, izražavati nezadovoljstvo je jako štetno. Pa, zar ne želimo doći na područje života gdje nam sve odgovara? A kako ćemo doći do njih ako je naše zračenje puno nezadovoljstva? Naprotiv, frekvencija takvog zračenja odgovara upravo onim područjima na kojima nam je loše. Dobra se područja odlikuju time da nam je na njima dobro te su naše misli pune radosti i zadovoljstva.

atma.hr – 52
Dobre novosti ne zabrinjavaju i brzo se zaboravljaju. Loše izazivaju odjek u životu, jer nose potencijalnu prijetnju. Ne puštajmo loše novosti u svoje srce, što znači i u svoj život. Zatvarajmo se za loše i otvarajmo se za dobre vijesti. Sve pozitivne promjene potrebno je primjećivati i brižno njegovati. To su vjesnici vala sreće. Čim čujemo i za najmanje novosti koje ispunjavaju nadom, nemojmo ih zaboraviti kao što smo činili ranije, naprotiv, uživajmo. Razmislimo o tim novostima iz svih kutova, veselimo se, prognozirajmo, očekujemo daljnje poboljšanje. Na taj način razmišljamo o frekvenciji vala sreće i ugađamo se na njegove postavke. Dobrih će novosti biti sve više, a život će postati bolji. Nije to mistika, nitko ne može filtrirati pravu informaciju kada pesimist gleda na svijet kroz crne naočale. Zato pokušajmo uvijek razmišljati pozitivno.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

LJILJANA POSAVEC KNJIGE
Prethodna objavaŽena u ovom horoskopskom znaku je živa vatra, ali za nju ljubav ostaje tajna!
Slijedeća objavaSilovanje uma i psihološko ratovanje
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.