Ovaj mjesec vježbaonice za theta praktičare će biti dodatno u sljedećim terminima:
22.05.2022. od 18 do 21 sat ONLINE
27.05.2022. od 18 do 21 sati u RIJECI
Preduvjet je završen Osnovni tečaj. Energetska razmjena za vježbaonicu je 50 kn.
28.05.2022. od 18 do 21 sati u ZAGREBU
Lokacija uživo:
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25
RIJEKA: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

TEMA VJEŽBAONICE ONLINE: Vrlina otpuštanja (odvezivanje)
Vježbanicu drži Siniša

thetha news letter 1

Kada kreirate svoje snove, važno ih je otpustiti da bi se oni ostvarili (paradoksalno!). Kada je kraj veze, važno je osobu otpustiti iz svog života, inače će se početi stvarati toksičnost. Demon sedme čakre je vezanost, a svjetske religije stalno govore o tome kako je potrebno odvezati se od materijalnog da bismo spoznali Boga.
Vrlina otpuštanja/odvezivanja jedna je od visoko vibrirajućih misaonih oblika koji savijaju prostor i vrijeme, čineći nemoguće – mogućim.
U ovoj petoj po redu vježbaonici o vrlinama radit ćemo na tome što nas blokira da razvijemo tu vrlinu i polaznici će dobiti važne instalacije za razvijanje vrline otpuštnja.
Vrline su jedan od razloga zašto živimo na planeti Zemlji. Misija svakog od nas nije završena sve dok ovladamo vrlinama. Vrline su potrebne kako bismo majstorirali zakone i razvili sposobnosti (vještine).
TEMA VJEŽBAONICA UŽIVO (ZG + RI): Rad na bolestima i strahovi od bolesti
Vježbanicu drži Nada

thetha news letter 2

Theta iscjeljivanje nastalo je iz čudesnog iscjeljenja fizičke bolesti – raka bedrene kosti osnivačice Vianne Stibal. Theta iscjeljivanje razvilo se u puno puno više nakog toga. Ali rad s bolestima i poveznica naše psihe i bolesti je ogromna. Mnoge od životnih kočnica nalaze se u dubokim nesvjesnim strahovima od bolesti.
Podsvjesno ne želimo napredovati poslovno, ne želimo ići na putovanja, bojimo se suočavanja, plašimo se izlaganja, bojimo se kretanja naprijed ili kretanja po čudnom terenu…sve su to skriveni znakovi da imamo strahove od bolesti.
Na ovoj vježbaonici učit ćemo sažetak s tečaja Intutivne anatomije i Bolesti i poremećaji, te raditi na strahovima od bolesti kod sebe i rješavati traume i stanična sjećanja kada jesmo bili bolesni.
Ovo je edukativno – praktična vježbaonica. Čut ćete mnoštvo korisnih informacija o svom tijelu i o povezanosti naših uvjerenja, stavova, misli i emocija s našim tijelom i našim organima, te kako određeni organi mogu utjecati na tok naših misli (umjesto da mi samo utječemo na naše organe).

Dođite vježbati i družiti se!
Ako ste theta praktičar odlično će vam doći naučiti nešto novo i ponoviti gradivo sa seminara, dok se družimo u okruženju Theta Centra 🙂

PRIJAVA ZA VJEŽBAONICE:
Prijave su obavezne, molimo ispunite prijavnicu na ovom linku:

http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/prijavnica-za-vjezbaonice