Foto: pixabay.com

Najvažnije teme 2023. godine u životu Bika bit će odnosi, ljubav, kao i svijest o sebi i razvoj na polju karijere. Od prvih dana siječnja/januara počinje period važnih unutrašnjih promjena, koji će trajati do sredine srpnja/jula. Tada imate priliku donijeti važne odluke koje vam mogu transformirati život. U odnosima će vam trebati više fleksibilnosti i strpljenja.

atma.hr – 52
Pred Bikovima je godina puna važnih odluka, kako na privatnom planu, tako i u profesionalnoj sferi. Godišnji horoskop za 2023. otkriva da je najvažnije da se ne plašite promjena, već da se prepustite tom valu i vidite što vam je sudbina pripremila.

To ne znači da trebate ispustiti kontrolu ili ne preuzimati odgovornost za svoje postupke, već da se ne opirete stvarima koje stižu i koje vam mogu mijenjati život.

Žena Bik

Očekuje vas obilje mogućnosti, posebno u smislu društvene realizacije. Postoje mogućnosti za profesionalni rast. Nemojte propustiti važne prilike, prihvatite ih! Vodite više računa o sebi, kako na fizičkoj, tako i na mentalnoj razini. Periodi kada trebate usporiti i osluškivati svoje tijelo i srce na posebnoj razini jesu veljača/februar, lipanj/jun, srpanj/jul i kolovoz/avgust.

Od 17. ožujka/marta do 10. travnja/aprila, planet ljubavi i vaš vladar, Venera, boravit će u znaku Bika. U ovom periodu ćete biti nevjerojatno privlačni i osvajat ćete poglede, komplimente. Možete šarmirati nekoga tko vam se sviđa, dok svibanj/maj može biti period kada se odnosi testiraju.

U lipnju/junu ćete se možda morati baviti pitanjima vezanim za dom i obitelj. Od 10. lipnja/juna do 10. srpnja/jula očekuje vas nepovoljan period za kupovinu imanja, selidbu i renoviranje kuće.

Najljepša vijest u 2023. godini jest to što možete upoznati srodnu dušu. Tijekom jeseni i na kraju godine očekuju vas divne avanture.

atma.hr – 52
Muškarac Bik

Od samog početka godine, muškarac Bik može se suočiti s poteškoćama. Najvjerojatnije će utjecati na posao i poslovanje.

Očekuju vas razne turbulencije, a već u siječnju/januaru morat ćete pristati na neke nove uvjete života. Ako ojačate duh i vjerujete u svoje vizije, sve može postati onako kako očekujete.

U periodu pomrčine Sunca oko 20. travnja/aprila i 5. svibnja/maja očekuju vas važni događaji, kao i sudbonosne odluke koje se tiču posla. Pazite koje odluke donosite, jer vam mogu preokrenuti cijeli život. Uspjeh treba očekivati oko kraja godine.

Ljubav za Bika u 2023.

Veljača/februar, listopad/oktobar i prosinac/decembar bit će najpovoljniji mjeseci za romantične veze. Upravo tijekom ovih mjeseci glavni planet ljubavi, Venera, stvarat će harmoniju u odnosima koje Bik kreira. Kraj listopada/oktobra će vjerojatno donijeti nova poznanstva i burne romanse.

A u prosincu/decembru se čak i prolazne avanture mogu pretvoriti u ozbiljnu i stabilnu vezu. Manje turbulencije u sferi romantike očekuju vas krajem ljeta i početkom jeseni, kada Venera započne retrogradni hod.

Mnogi parovi tada mogu biti na testu, postoji rizik od prevare ili laži. Također, moguće je da će se pojaviti i manja nostalgija za bivšim ljubavima, kao i susreti s ljudima koji su odavno izašli iz vašeg života.

Tijekom ljeta Bik će više biti posvećen obiteljskim odnosima, nego ljubavnim romansama. U ljetnim mjesecima je važno da pazite kome poklanjate srce kako biste izbjegli razočaranje.

atma.hr – 52
Zdravlje za Bika u 2023.

Do sredine svibnja/maja 2023. utjecaj Jupitera će pomoći Biku da ojača svoju snagu. Imat ćete šansu da se oslobodite emotivnog tereta. Najvažnije je da izbjegavate stres i da pronađete fizičku aktivnost koja vam odgovara.

Ne odlažite liječničke preventivne preglede. Također je neophodno kontrolirati prehranu i pridržavati se laganih obroka.

Financije za Bika u 2023.

U drugoj polovici godine, planet sreće Jupiter će pomoći Biku da poboljša svoje materijalno stanje. Od 16. svibnja/maja do kraja godine “plivat će” kroz njihovo sazviježđe, dajući nove mogućnosti da poveća prihode i donese sreću.

Međutim, periodi pomrčine Sunca i Mjeseca mogu donijeti poteškoće i izazvati promjene koje će Bika natjerati da preispita obiteljski budžet. Od 11. travnja/aprila do 6. svibnja/maja predstavnici ovog znaka mogu imati problema s novcem. Ali sreća neće napustiti Bika.

banner za knjige sretan novac

Gotovo sigurno će moći pronaći izvor dodatne zarade. Nove korisne veze i poznanstva koje sudbina donese u ovom periodu omogućit će financijsku korist.

Najvažnije teme 2023. godine u životu Bika bit će odnosi, ljubav koja raste, kao i svijest o sebi i razvoj na polju karijere. Od prvih dana siječnja/januara počinje period važnih unutrašnjih promjena, koji će trajati do sredine srpnja/jula. Tada imate priliku da donesete važne odluke koje vam mogu transformirati život.

Imajte empatiju i posvetite se drugim ljudima, ali nemojte zbog toga potpuno zanemariti sebe. U odnosima će vam trebati više fleksibilnosti i strpljenja.

sensa.mondo.