Foto: pixabay.com

Ovo je definitivno godina Blizanaca. Trebate se spremiti da osvojite nove visine i zablistate. Najveći izazov bit će uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

atma.hr – 52
Godišnji horoskop za 2023. godinu za Blizance otkriva da je pred ovim znakom aktivna i dinamična godina. Na početku godine retrogradni Mars bit će baš u Blizancima pa se u prvim danima ne preporučuje bilo kakav rizik u zdravlju i financijama.

Od siječnja/januara do travnja/aprila na Blizance će povoljno utjecati Jupiter koji potiče osobni rast. Bilo bi dobro razmisliti i formulirati strategiju razvoja poslovanja, ako postoji. Ubuduće, tijekom cijele godine, Blizanci će moći ubirati velikodušne plodove onoga što posiju do travnja/aprila.

Najveće turbulencije u 2023. godini očekuju Blizance u periodu pomrčine, od 14. do 28. listopada/oktobra. Ovdje je bitno da pazite na svoje emocije, odnosno da ne dopustite da budete impulzivni i nepromišljeni. Pomrčina može donijeti i pojavu nekih karmičkih prijateljstava.

Generalno, godina za Blizance obećava da će biti relativno mirna i produktivna – posebno za one koji znaju što žele od ovog života. Ako poduzmete odgovornost za sebe i svoj put, sve može ići po planu. Ako priželjkujete uspjeh u poslu, važno je da njegujete profesionalnost, samodisciplinu i poštujete dogovore i rokove.

Žena Blizanac

Fokusirajte se na sebe, istinske želje i prestanite igrati uobičajenu ulogu. Budite svoje i ne plašite se da u životu napravite promjene za koje mislite da zaista vrijede. Moguće su najneočekivanije vijesti: preseljenje u drugu zemlju, promjena uvjerenja ili profesije.

U 2023. bolje ćete upoznati sebe i otkriti nove aspekte svojih talenata. Očekuju vas putovanja, kao i proširenje kruga prijatelja.

Prva polovica godine bit će povoljna za nove osobne i poslovne kontakte.

atma.hr – 52
Muškarac Blizanac

Već početkom 2023. godine, muškarci Blizanci će se osjećati u usponu. Neuspjesi će biti u prošlosti. Počet ćete vjerovati u sebe i bit ćete ustrajni u svom cilju.

Budite fokusirani i kako biste osigurali sebi napredak, radite jednu po jednu stvar. Ne preuzimajte previše poslova na sebe odjednom. Počevši od srpnja/jula, povećava se vjerojatnost neočekivanog uspjeha, naglog uspona u karijeri i poslovanju. Naučit ćete kako da bolje štedite.

Ljubav za Blizance u 2023.

Iako će godina proći pod kontrolom Venere, to će imati malo utjecaja na Blizance. Vatrene romantične veze, poput predstavnika drugih znakova, možda se neće dogoditi. Na polju ljubavi bit će prilično tiho.

Ipak, moguće je da će Blizanci imati nekoliko uspješnih perioda kada usamljeni mogu upoznati zanimljivu osobu za sebe. Napravite balans između posla i ljubavi kako ne biste propustili važnu priliku.

Najbolja šansa za novu ljubav bit će tijekom veljače/februara, kolovoza/avgusta i studenog/novembra.

U rujnu/septembru Blizanci mogu sresti svoju ljubav iz prošlosti, a osjećaji se mogu ponovo razbuktati. Onima koji su u vezi astrolozi savjetuju da porade na zbližavanju i svojim emocijama.

Zato bi bilo dobro da Blizanci 2023. putuju sa svojim najmilijima, provode više vremena zajedno, stvaraju zajedničke uspomene, više razgovaraju. Za Blizance ovo je vrlo važno. Intelektualna komunikacija ih inspirira i privlači.

Zdravlje za Blizance u 2023.

Blizancima je najvažnije da u narednoj godini ostanu u stanju emocionalnog zadovoljstva. Tada će imunitet biti dovoljno jak.

Održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena: ovo će pomoći održavanju imuniteta i zdravlja. Veljača/februar i početak svibnja/maja donose pad energije i umor pa je u ovim periodima važno da se dobro odmorite.

atma.hr – 52
Financije za Blizance u 2023.

Blagostanje će ući u život Blizanaca već u veljači/februaru 2023. godine, a tijekom cijele godine mogu im se otvarati novi izvori prihoda. Odličan period za predstavnike zračnog elementa. Očekuje ih uspjeh u bilo kojem poslu.

Godina će biti bogata financijskim iznenađenjima. Od veljače/februara do listopada/oktobra očekuju se redovne nagrade za njihov trud.

Ali od sredine jeseni, financijski tok će iznenada početi da presušuje. Zato je bolje da naučite štedjeti. Neki Blizanci će povećati izvor prihoda poslovima u inozemstvu.

Najveći izazov za Blizance u 2023.

Ovo je definitivno godina Blizanaca. Trebate se spremiti da osvojite nove visine i zablistate.

Najveći izazov bit će uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

sensa.mondo