BIOQR – grupni bioenergetski tretman u Zagrebu 3. i 4.12.2022. – ojačajte svoj imunitet prirodnom i neinvazivnom metodom – Tihana Ceković i Andrea Horvatić, certificirane bioqr terapeutkinje

ŠTO JE, A ŠTO NIJE BIOQRTM?
BioqrTM je komplementarna metoda, neinvazivni i prirodni bioenergetski tretman poticanja imunosustava. Tretman se ponavlja 2 puta dnevno u 2 dana (1 ciklus = 4 tretmana). Izvodi se u sjedećem i stojećem položaju bez skidanja odjeće i obuće.
Na tretman ste dobrodošli svi bez obzira imate li kroničnu bolest, postcovid tegobe, pripremate li se za operaciju, živite li i radite li u stresnom okruženju ili ste zdravi i želite ojačati svoj imunitet. Nema dobnih granica.

BioqrTM nije dijagnostička metoda, terapeuti ne dijagnosticiraju, stoga je prije tretmana potrebno obaviti liječnički pregled i terapeuta obavijestiti o dijagnozi i simptomima.
BioqrTM nije zamjena za medicinu. Dok traju tretmani ne prekidate terapiju koju je odredio vaš liječnik specijalist.

MJESTO ODRŽAVANJA:
Zagreb – svi koji rezerviraju mjesto u grupi dobit će informaciju o adresi 3 dana prije održavanja bioqrTM grupnog tretmana.

TERMIN:
subota i nedjelja 3. i 4.12.2022. u 9h i 16h. Obavezan je dolazak na 4 tretmana (subota u 9h i 16h i nedjelja u 9h i 16h).

REZERVACIJA MJESTA:
Broj mjesta u grupi je ograničen, javite se na [email protected] radi provjere slobodnih mjesta. Mjesto u grupi rezervirajte uplatom na poslovni račun u iznosu od 150 kn (19,91 EUR) odrasli i 100 kn (13,27 EUR) djeca. Osobe u pratnji ne plaćaju rezervaciju mjesta.
Uplate za raniju rezervaciju do 25.11. – 100 kn (13,27 EUR) odrasli, 75 kn (9,95 EUR) za djecu do 18 godina.
Osigurana su 2 gratis mjesta za „promatrače” (ponekad netko želi samo promatrati grupu kako bi se upoznao s metodom).

CIJENA:
Donacijski sistem, Vaša donacija je zahvala terapeutima za njihov rad i organiziranje bioqrTM grupnog tretmana. Nakon četvrtog tretmana terapeute nagrađujete donacijom na poslovni račun te nakon uplate dobijete račun na ime uplatitelja (gotovinu ne primamo).

TERAPEUTKINJE:
Tihana Ceković i Andrea Horvatić
BioqrTM grupne tretmane organizira Andrea Horvatić i Tihana Ceković, vlasnica obrta „Anahit”. Imamo različitih životnih i radnih iskustava. Imamo iskustva u bioqrTM individualnim tretmanima i tretmanima na daljinu, a od ove godine radimo i bioqrTM grupne tretmane što nas jako veseli. Nalazimo se na popisu certificiranih bioqrTM terapeuta – generacija 2022. Edukaciju smo završile kod Ivana Roce koji od 2014. godine živi na Tajlandu i radi na području jugoistočne Azije.

Rezervirajte vrijeme za sebe u dane bioqrTM tretmana i preporučamo da se oslobodite obaveza.

Javit ćemo se i porazgovarati o zdravstvenom problemu te pojasniti što je potrebno nakon što zaprimimo Vaš email s kontakt podacima (ime i prezime i broj mobitela).

Svako dobro svima želimo!
Tihana & Andrea
e-mail: [email protected]