Foto: pexels.com

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada jednoga dana svoj život počneš promatrati novim očima, kada se prestaneš bojati oluja kroz koje prolaziš jer znaš da sve one imaju neki smisao u tvom životu koji ti sada možda još nije jasan.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se prestaneš baviti nevažnim stvarima i ljudima shvaćajući da ta ni malo ne treba dirati što drugi misle, govore i čine. Sve je to njihova stvar.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više ne moraš skrivati svoje suze jer je sve to jedan proces upoznavanja svijeta i sebe i drugačije to ne može ni biti.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se više ne žališ na manjak vremena već shvaćaš da vrijeme stvaraš za stvari koje  ti nešto znače, a oduzimaš ga od onih što ti ništa ne znače i što te više nitko ne može prisliti da radiš stvari koje ne želiš.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada i dalje osjećaš strahove i sumnje ali se više ne gubiš u njima jer shvaćaš da su sasvim prirodan dio života kojemu ne treba pridavati mnogo pažnje i energije.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više od ljudi prestaješ pokušavati napraviti ono što misliš da trebaju biti, a pustiš ih da se razvijaju kako oni najbolje znaju i umiju jer je na koncu to njihov život.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više nemaš potrebe bilo kome išta dokazivati jer da im je stalo raspitali bi se i potrudili se razumjeli te počinješ živjeti život koji nije više kopija onoga što je nekoć bio već tvoja nova priča koju više ne želiš prepuštati slučaju i okolnostima.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada počneš izlaziti iz bitaka u koje si kao mlad ulazio jer shvaćaš da je mir mnogo vrjedniji nego da ti bilo tko kaže da si pobjednik ili nešto slično.

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNe možete ispuniti želju? Iskušajte ovu fascinantnu vježbu koja vam može pomoći!
Slijedeća objavaMoć uvjerenja “ZDRAVA SAM, SMIRENA i SRETNA” – Negativne emocije kao pozadina ženskih oboljenja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.