Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da svoje vrijeme ne smijete trošiti uludo.

Svaka minuta koja vam je darovana tu je da živite ispunjen život.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da je do pravoga prijatelja jako teško doći. Svi su tu kada dobro ide, ali kada nešto krene po zlu ostaju samo oni pravi.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da treba ozbiljno uzimati male lijepe trenutke. Kada oni prođu, teški dani će se osjećati kao duge godine.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da prvo treba poštivati svoj ritam. Nećete život ubrzavati stresom samo da bi zadovoljili ljude kojima to ništa ne znači.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da odricanje nije ništa loše. Sve velike stvari u životu, plod su nečijeg odricanja od mnogo malih stvari.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da je suočavanje s drugim dobro. Umjesto da probleme i konflikte gutate u sebi, izvest ćete ih na čistac.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da klonite negativnih ljudi. Ne samo da vam život mogu poremetiti negativnošću, već se od njih možete i razboljeti.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da su snovi nekad sve što imate. Ako i njih pogazite, ostat ćete bez cilja koji će vam pokazivati bolju budućnost.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da nije dobro držati status quo. Idite naprijed, a ako se vratite natrag, uvijek će biti prilike ispraviti to što ste pogriješili.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet, shvatit ćete da nije bitno koliko ste godina živjeli.

Jedino što ćete tada biti bitno je koliko je doista bilo života u tom vremenu koje ste imali.

Mario Žuvela / savjetnikuspjeha.com

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKreativno pisanje – radionica
Slijedeća objavaNajbolji ljubavni savjeti za svaki horoskopski znak za 2018. godinu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.