Foto: pixabay.com

2023. godina će biti za vas izuzetno uspješna! Imat ćete sreće u investiranju, djelujete odlučno i ubirete plodove svog rada. Uložite svoje napore i sposobnosti i možete napraviti velike promjene u mnogim područjima života.

atma.hr – 52
Godišnji horoskop za 2023. za Strijelca donosi povećanu energiju, potrebu za donošenjem važnih odluka, kao i razvijanje strateškog razmišljanja.

Svaki korak u ovoj godini može biti važan, zato pažljivo analizirajte sve što želite postići. Oslobodite se nagomilanog stresa, uvijek težite sreći i olakšanju.

Žena Strijelac

Žena Strijelac u 2023. godini treba poraditi na svom samopouzdanju. Prestanite previše kritizirati sebe, to utječe nepovoljno na mentalno zdravlje, ali i na odnose s bliskim ljudima. Ako ne volite sebe, kako možete očekivati da će vas drugi voljeti.

Oslobodite se osjećaja krivnje kroz oproštaj i posvetite više pažnje sebi. Briga o izgledu, stilu i zdravlju pomoći će vam u tome.

Odgovarat će vam neka kreativna fizička aktivnost, možda ples. Kada poradite na samopoštovanju, moguće je da će se poboljšati i mnoge stvari na ljubavnom planu.

Promjene u tom pogledu će se, inače, pozitivno odraziti na financije. Više nećete ograničavati sebe u ostvarenju želja. Provodite vrijeme s prijateljicama, ženska energija vas smiruje.

atma.hr – 52
Muškarac Strijelac

Previše razmišljate o sebi, a malo obraćate pažnju na svoju srodnu dušu (ako je imate). Iako voljena osoba ima strpljenja i ono može nestati. Ljubav se mora njegovati stalno.

Oni koji su slobodni privlače osobe koje im se sviđaju, mogući su flert i nove veze. Horoskop za 2023. godinu preporučuje muškarcima Strijelcima da budu čvrsti i principijelni u svojim odlukama, ne samo u osobnom životu, već i na poslu.

Ambicije za vodstvom i financijski zahtjevi će se znatno povećati. Dakle, u prvoj polovici godine trebate se potruditi kako biste u drugoj mogli uživati u plodovima svog rada.

Ljubav za Strijelca u 2023.

Tijekom ljeta vas očekuje uzbudljiv romantični život, ali važno je da ne idealizirate potencijalnog partnera i da ne očekujete od svih savršenstvo. Oni koji su već u vezi moći će inspirirati svoje partnere na pozitivne promjene.

Uživate u društvu bliskih ljudi, a u 2023. su moguća lijepa i uzbudljiva putovanja. Muškarcima Strijelcima horoskop za 2023. godinu predviđa da će bezglavo uroniti u posao, a do ožujka/marta će se možda osjećati usamljeno.

U proljeće se može dogoditi zanimljiv susret, koji će se na ljeto razviti u nešto više. Najbitnija stvar za ljude rođene u znaku Strijelca je da izbjegnu ljubavni trokut. Nelojalnost i igranje tuđim emocijama može vas koštati na emotivnom planu.

atma.hr – 52
Zdravlje za Strijelca u 2023.

Više ćete pažnje poklanjati svom tijelu, zanimat će vas tečajevi fitnesa, prehrane ili možda medicine. Konzultirat ćete se sa stručnjacima na temu zdravlja, željet ćete pomoći drugima svojim savjetima.

Članovi obitelji će vam sigurno biti zahvalni na vašem iskustvu.

Ne zaboravite na detoksikaciju i organizirajte sebi masažu ili se na drugi način pobrinite za opuštanje. Trčanje vam također može pomoći u borbi protiv stresa.

Financije za Strijelca u 2023.

Vrijeme je da postanete smjeliji i samostalniji, preuzmite odgovornost za svoj posao. Moguće su povoljne prilike za ulaganje novca u profesionalnoj sferi.

Bit će mnogo ideja za nove projekte i bit će dovoljno velikodušnosti, ali ne treba zaboraviti na sigurnost: osigurajte svoju imovinu i izvršite bilo kakve transakcije striktno preko odvjetnika.

Područja poslovanja koja su povoljna za rođene u znaku Strijelca ove godine: investicije, IT, nekretnine, industrija zabave, roba i usluge za tijelo, zdravlje, prehrana, ljepota, poslovi vezani za odjeću i njenu proizvodnju, kao i fizički rad. Moguće su i povišice.

Preporuke za Strijelca za 2023.

Strijelci se trebaju aktivirati na polju ostvarenju najdivnijih snova i starih želja. Preuzmite inicijativu i borite se za život kakav želite, borite se za svoj razvoj.

Ova godina će biti izuzetno uspješna! Imat ćete sreće u investiranju, djelujete odlučno i ubirete plodove svog rada.

Uložite svoje napore i sposobnosti i možete napraviti velike promjene u mnogim područjima života.

sensa.mondo