Foto: pixabay.com

Kada ovu namirnicu izložite sunčevoj svjetlosti, događa se nevjerojatna reakcija!

Vitamin D je poznat kao zaštita od nekih vrsta karcinoma, hrana za mozak, mišiće i kosti, a znanost otkriva kako da ga u jednoj namirnici povećate za 100 puta.

Najjednostavniji način pomoću kojeg ćete osigurati preporučenu dnevnu dozu vitamina D je da ostavite gljive da odstoje na suncu.

Znanost dokazuje da gljive, koje se inače uzgajaju na tamnim mjestima, reagiraju na UV zrake i stvaraju antioksidans vitamin D, kako bi se obranile od solarnog zračenja.

Djelovanje sunca na stvaranje vitamina se naročito povećava ako jedete shiitake i bukovaču.



Ne mora biti izrazito topao dan, samo gljive svakog dana stavite od 10 do 15 sati kraj prozora kako bi se napunile sunčevom svjetlošću.

Unutrašnji dio gljive, koji je uglavnom smeđe boje, okrenite ka suncu za najbolji rezultat, jer je on najosjetljiviji na sunce.

stil.kurir/lepaisrecna

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako biti prisutan u sadašnjem trenutku?
Slijedeća objavaVenera je u Škorpionu: “Poljubac pauka” – Pred nama su dani ljubavnog rata!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.