Ako ste se već odlučili i krenuli u novom smjeru, ne osvrćite se. Ne zastajkujte i ne pogledavajte uokolo. Ne usporavajte tempo. Nije vam više mjesto tamo iza.

78
Ignorirajte crviće sumnje koji vas nagrizaju i zanemarite tuđe komentare.

Samo nastavite koračati. I držite fokus jasno na cilju. Bez da rasipate energiju uokolo.

Samo pogled na cilj, sve ostalo je nevažno.

Sve ono što ste sa namjerom ostavili iza sebe, sa razlogom tamo treba i ostati. Zato ne dozvolite da vas povlači nazad. Othrvajte se napadima s leđa i zarivanju kanđi. Samo požurite naprijed!

Nije vam više mjesto tamo iza. Jer da jest, da vam je tamo bilo dobro, da ste bili sretni i zadovoljni, nikada ne biste ni razmišljali o drugoj opciji.Zato se ne dajte pokolebati. I ne sumnjajte u svoju odluku.

Znam da nepoznato ponekad plaši, ali gore je biti u poznatom koje vam ne odgovara do kraja života. A nepoznato vam daje milijun opcija, zato se fokusirajte na najbolji mogući scenarij! I samom sebi recite da nema mjesta lošem.

I onda si čestitajte. Na hrabrosti, na ustrajnosti, na strasti za životom i promjenom koju osjećate! Udahnite duboko miris novih pobjeda koje su već vidljive na horizontu. Nasmiješite se svom dušom! I uživajte u feelingu!

Pa pojurite svim srcem prema najljepšoj zori svog života!

Daleko od mraka svog vlastitog straha! ❤️

Iva Bradarić

https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

78
Prethodna objavaŠto je inicijacija i koliko je bitna za duhovni napredak?
Slijedeća objavaŠto u vezi žele dječak u muškarcu i djevojčica u ženi?
Iva Bradarić
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.