Terapeut na tvom dlanu 🙂
Predivan duo, majka i kćer, osmislile su genijalan projekt izrade Guru dnevnika – vašeg terapeuta na dlanu.
Osnivačica Theta Centra Nada Šegvić i njena kćer Carla Šegvić predstavljaju svoj prvi Guru dnevnik: Igra emocija

TERMIN:
Zagreb: 10.12.2021. od 19 – 21h
Od 19 – 20h predavanje
Od 20 – 21h pitanja, mogućnost kupnje, listanje i isprobavanje dnevnika
LOKACIJA: Theta Centar, Okićka 25

Što je to Guru dnevnik?

igra emocija 1

Ljudska bića su emotivna bića – sve što nas okružuje mi proživljavamo kroz emocije. One su ovdje da nam pokažu kako se nosimo s vanjskim okolnostima (i naravno s onim što smo već prije pohranili).
Često se emocije pokazuju na neprikladan i neželjen način ali samo zbog toga što traže da im se obrati pažnja, i da ih se uvaži kao upornog glasnika koji nosi neku poruku. Ako emocija nije dobila dovoljnu pažnju, ako nije osviještena i otpuštena, naše energetsko polje postaje nestabilno i pada pod utjecaj kolektivne svijesti.
Terapeutski dnevnik Igra emocija, nastao je iz želje da emocije koje proživljavamo kroz dan ili kroz život, a nisu ugodne i inspirirajuće,  osvijestimo i otpustimo i povežemo se s vlastitom vrijednošću i dugo željenim unutarnjim mirom.

Upotrebom dnevnika mi prolazimo kroz terapeutski proces iscjeljivanja samih sebe!

Zašto bi to radili? Čemu mi to iscjeljivanje služi?

igra emocija 2

Svakodnevno smo uronjeni u raznolike energije, slušamo, upijamo, pohranjujemo informaciju, upravo iz te kolektivne svijesti, i ako to nije u skladu s našom duhovnom svrhom, nakon nekog vremena osjećamo umor, manjak volje i entuzijazma, gubimo motivaciju i naš osobni svijet se urušava. Nakon toga slijedi osjećaj manje vrijednosti i potpuni gubitak unutarnjeg mira.
Postoje mnogi načini kako „izaći“ iz te energije, kako smanjiti pritisak na vlastito biće, a jedan od moćnih načina je promjena energije vlastitog polja.

Terapeutski dnevnik Igra emocija upotrebom mijenja energiju polja svoga korisnika.

Prezentacija i predavanje

Na prezentacijskom predavanju ćete čuti:

  • Kako negativne emocije utječu na naš život
  • Koje emocije oštećuju vaše energetsko polje
  • Kako će vam dnevnik Igra emocija pomoći u iscjeljivanju tog polja
  • Kako i kada koristiti dnevnik
  • Kako osloboditi emocije iz svog polja

Dnevnik mogu koristiti svi!

Ovaj alat je namijenjen svima. Nije potrebno znati ikakvu tehniku ili biti upućen u rad s emocijama. Svako ljudsko biće koje zna i može čitati i pisati može koristiti ovaj dnevnik da iscjeli sebe!

CIJENA DNEVNIKA NA PREZENTACIJI: 180 kn

Poklon radionica

igra emocija 3

Svim posjetiteljima prezentacije koji se odluče ući u svijet Guru dnevnika poklanjamo 3 dnevnu Theta-Guru radionicu (večernji sati) koja će se održati u siječnju.
Radionica će obuhvaćati terpeutski prolazak kroz poglavlja Guru dnevnika, ThetaHealing vježbe, pokazna kopanja (tretmane) ThetaHealing tehnikom, vježbe osvještavanja, širenja svijesti, terapeutskog pisanja, rad u timovima i grupna iscjeljivanja za svaku od tematika.
Cijena radionice izvan programa prezentacije je 500 kn.

Prijava

Naš prostor može primiti ograničen broj ljudi, a zbog velikog interesa molimo vas prijavite nam se na ovu prijavnicu, tako da svima možemo osigurati mjesto… prijavnica.