Radiš li i ti na sebi, ali imaš osjećaj da si „u glavi“ i da promjene ne osjećaš u svom tijelu i biću?

Možda radiš na sebi i ulažeš u sebe, ali imaš osjećaj da se vrtiš u krug?

Želiš li riješiti konkretne probleme na području financija, odnosa ili ciljeva?

Kroz energetsku tehniku INTEGRACIJE Gorana Karne imat ćeš korak po korak vodstvo na putu dubinskih promjena u svim sferama. Ova tehnika bazira se na radu s emocijama koje osjećamo u tijelu te njihovom prihvaćanju i transformaciji.

  • Prvi stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online 2.10. – 5.10. i predstavlja 4-dnevni program na kojem se radi na svim razdobljima života kako bismo otklonili sve ono što te blokira u tome da živiš život kakav zaslužuješ.
  • Drugi stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online od 4.11. – 7.11. i predstavlja edukaciju na kojoj se dublje radi na različitim aspektima našeg bića poput karme, čakri, energetskih tijela, ega, duše i različitih strahova. Kroz ovaj duboki rad očistit će se mnogi slojevi i blokade koje te ograničavaju.
  • Treći stupanj ISCIJELIMO SEBE edukacije održava se online od 20.11. – 23.11. Predstavlja elitni tečaj na kojem se radi na fizičkom tijelu, organima kao i na dubokom opraštanju i ljubavi prema sebi.

Ukoliko upišeš sva tri stupnja odjednom, dobivaš popust od 10%

Želiš isprobati je li ova tehnika za tebe?

Pridruži se besplatnom uvodnom webinaru ISCJELJENJE SOLARNOG PLEKSUSA 9.10. i otkloni blokade koje imaš prema vlastitoj snazi i moći.

Spremna si za prijavu?

Prijavi se na www.gorankarna.com