Heart vector created by freepik - www.freepik.com

Odaberite ljubavni simbol koji vas najviše privlači! On vam otkriva što vas čeka u narednom periodu!

atma.hr – 78
 1#

Vi ste netko tko priželjkuje novu ljubav. Odnosno priželjkujete osobu koja će vas usrećiti i uzvratiti vam emocije. To će se definitivno ostvariti i to vrlo brzo. Uskoro u vaš život dolazi  nova ljubav pa će vaš ljubavni život jednostavno procvjetati.

Osim toga, važno je napomenuti činjenicu da će se ta ljubav razviti s osobom koju vrlo dobro poznajete iz privatnog života i da će to biti jedan divan period.

 2#

atma.hr – 39

Definitivno vas čekaju sretni dani. Procvjetat ćete na svim životnim poljima, naročito na polju ljubavi.

Upoznat ćete jednu nevjerojatnu osobu koja će vaš dosadašnji svijet okrenuti naglavačke i koja će vam dokazati koliko se ustvari isplatilo strpljenje i nada da ćete u jednom trenutku sresti nekog dovoljno posebnog. Ovo vrijeme je jednostavno savršeno za vas.

Svaki trenutak koji je pred vama trebali bi iskoristiti maksimalno i nemojte da pomišljati na to da propustite ovu priliku koja se nudi možda samo jednom u životu. Uživajte u ljubavi koja vam dolazi!

3#

Nažalost, ovo vrijeme neće donijeti posebne trenutke ljubavi kraj voljene osobe ukoliko ste slobodni. Period je idealan da se posvetite sami sebi i da zaboravite na sve ono što vas zamara inače i stvara višak informacija u mozgu.

atma.hr – 75Sada je samo vaše vrijeme i trebate ga iskoristiti na najbolji mogući način udovoljavajući sami sebi bez da vas i u jednom trenutku bude briga za to hoćete li usrećiti druge. Jednom morate zaboraviti na druge i misliti samo na sebe, a ovo vrijeme je savršeno za to i trebate ga iskoristiti.

4#

Posvetite se društvenom segmentu života više nego ikada jer ćete na taj način upoznati osobe koje će pokazati kao zaista sjajni ljudi koji bi bili tu za vas u svakom trenutku.

Osim toga, možda se iz jednog prijateljstva, koje će biti jako blisko, rodi jedna divna ljubav puna razumijevanja, pažnje i ljubavi i u kojoj ćete obostrano uživati u svakom narednom trenutku zbog čega trebate dobro obratiti pažnju.

atma.hr – 78
5#

Sreća koja vas čeka je veća nego ikada do sada. Naime, vaša emotivna veza ili brak funkcionira bolje nego ikada do sada i vi imate priliku uživati maksimalno u svakom trenutku pažnje vaše voljene osobe jer ste to i zaslužili.

Vaša voljena osoba će se truditi u ovom periodu da vam svaki trenutak bude bolji nego prethodni i da vam lice krasi nevjerojatan osmijeh u svakom trenutku. Čeka vas predivno vrijeme.

 6#

Vaš život će biti pun uspjeha u svakom području, mada ćete u ljubavi nailaziti na blage nesporazume kraj voljene osobe koje ćete moći riješiti samo razgovorom i razumijevanjem, tako da vam ostatak godine može proći u kvalitetnom raspoloženju i uživanju u ljubavi s partnerom.

Oni slobodni će se ažurno posvetiti tome da sada u život uvedu nekoga tko će ih poštovati, cijeniti i pružati bezuvjetnu ljubav.

Sada je povoljno vrijeme.

ljubavna-adresa/ATMA

107 ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Robin Norwood: ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Za one koje stalno priželjkuju i nadaju se da će se on promijeniti

Ova knjiga je milijunima žena razotkrila bol ovisničke ljubavi - one ljubavi u kojoj žena postaje opsjednuta muškarcem koji je emotivno nedostupan, ovisan o radu, alkoholu ili drugim ženama, tj. muškarcem koji joj ne može uzvratiti ljubav.

U ovoj knjizi pomno ćemo razmotriti zašto toliko žena, u potrazi za nekim tko bi ih volio, naizgled neizbježno pronalaze zapravo loše partnere kojima nije stalo do njih.

Vidjet ćemo da ljubav prelazi u pretjeranu ljubav kad nam partner ne odgovara, nije mu stalo do nas ili nije slobodan, a mi ga ne možemo ostaviti, nego ga želimo i trebamo još i više.

1 KOMENTAR

  1. nisam skužila da se upetljala reklama u ovaj članak. budući da sam sva na mlazni pogon ubrzana, ja ne čitam nego samo preletim pogledom po tekstu, pomislila sam da je moja ljubavna sudbina “5 lonaca i tava za 257 kn” (???) 😉

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here