SUDBINU NAM ODREĐUJE NAČIN NA KOJI SMO ZAČETI: Koliko smo u startu bili željeni?

Piše: Sanela Dizdarević

Kakva će nam biti sudbina i kakvi ćemo biti u svemu, ovisi od toga kako smo začeti. To što nastaje u trenutku kada se spermij sjedini s jajnom stanicom zove se Život. Mnogi ga ne doživljavaju na pravilan način i tvrde kako ono ni ne zna za sebe, međutim, ono ima svijest. U to je utkana životna energija. Jednom začet, Život više nikada ne umire.

Ta prva stanica iz koje se razvija cjelokupan naš organizam, upija u sebe sav trenutak u kojemu je došlo do oplodnje: trenutna razmišljanja i stanje roditelja.
Sada ću proširiti temu…

Ukoliko je dijete bilo voljeno i željeno, čak i prije začeća, velika je mogućnost da ono kroz život bude sretno, stabilno, otporno na bolesti i negativnosti. Ukoliko su ga roditelji s nestrpljenjem iščekivali, pa je i taj polni akt u kojemu je začeto bio zato što su roditelji željeli da ono postoji, ono će se osjećati sigurnim, dobrodošlim, voljenim i vrijednim na ovome svijetu. Biće emotivno zdravo i izgradit će divan život.

S druge strane, ukoliko se dijete omaklo ili je začeto izvan bračne zajednice, šanse da bude sve obrnuto od goreopisanog – maksimalne su. Takvo dijete se osjeća nedobrodošlim, neželjenim, greškom prirode i smećem. Ono od samoga starta, tj. kada je bilo ona oplođena stanica, upija ružan program. Taj program postaje važan dio njega, kako u psihičkom, tako i u fizičkom smislu.

Ukoliko se omaklo, pa ga je, recimo, majka pomišljala abortirati, u njegovom energetskom polju stvara se blok zamrznute svijesti. To znači da će se ono uvijek i svugdje osjećati nedobrodošlim. Biće nejako, iscrpljeno, bezvoljno, te materijalno nenafakali; razmišljat će kako postojanje nema nikakvoga smisla, pa će nerijetko razviti neku ovisnost ili će pomišljati na prekraćivanje muka. Naravno, javljaju se i fizičke bolesti koje su obavezno posljedica unutarnjih nereda u čovjeku.

Veoma je važno kako se roditelji osjećaju tijekom tog polnog čina

Jedan prosvijetljen i učen čovjek je jednom prilikom izjavio, Omladino, čuvaj se začeća u alkoholiziranom, drogiranom i, ne daj Bože, vanbračnom stanju! Sva nafaka djeteta, koje tom prilikom nastaje, zavisi od toga na koji način je ono začeto. Kvalitet života, kako će se s njime dijeliti, koliko će biti jako, koliko će biti sretno…

Da moja prijašnja istraživanja nisu rezultirala identičnim zaključcima, ovaj tekst danas ne bi postojao.

Oplođena jajna stanica upija utiske od majke i oca. Naprimjer, drogirani otac će, duboko u sebi, u svojoj podsvijesti, imati osjećaj samokrivice za vrijeme seksa. Taj osjećaj očeve samokrivice postaje dio djetetovog psiho-fizičkog programa, ukoliko je već došlo do začeća. Ono će iz tog razloga oskudijevati u životnoj energiji, karizmi i osobnoj moći. Isto se dešava i tijekom seksa izvan braka – mislim na taj osjećaj samokrivice.

Netko će reći da u njegovom slučaju to ne vrijedi dok vodi ljubav sa svojom djevojkom, ali naša podsvijest je davno usvojila ubjeđenje kako je izvanbračni seks nešto pogrešno.

Tada će oba roditelja prenijeti na dijete isti osjećaj samokrivice. Nafaka, računajući materijalni prosperitet, umanjuje se. Također, osjećaji perverzije, a ne ljubavi, ostavit će traga na djetetu.

Devet mjeseci u majčinom trbuhu

Program se i dalje razvija. Važno je kako majka osjeća spram onoga što je u njezinoj utrobi, te kako se ona sama osjeća. Logično da to dijete treba shvatiti kako je sigurno, bezuvjetno voljeno i željeno, ukoliko već ne želimo da ono u životu razvije sklonost prema duševnim bolestima.

Onda, tijek trudnoće, koliko je ona bila sigurna ili rizična, pa sam porođaj, sve to ima veze.

Ima li spasa za one koji pate od nekog nekvalitetnog programa?

Ima – važno je prepoznati ga. No, obzirom da su čitav život bili programirani na jedan način, potrebno je doista zasukati rukave. Radi se o tome da čovjek treba sebe reprogramirati iz temelja i suštine. Postoje načini reprogramiranja a najbolje je krenuti od spoznaja kako se nije radilo o osobnoj krivici i kako je svatko na Zemlji podjednako vrijedan, te zaslužuje ljubav.
Prethodna objavaGledaj prema zvjezdama
Slijedeća objavaNe brinite se za – sutra!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.